• Noctiluca w Japonii Autor: ~Inwestor [217.153.90.*]
    Taka ciekawostka z dnia dzisiejszego - materiał japońskiego dystrybutora (Filgen) o Noctiluce:

https://www.youtube.com/watch?v=oBhn0xH5liQ
  • Re: Noctiluca w Japonii Autor: ~Elooo [5.173.49.*]
    Super 5!
  • Re: Noctiluca w Japonii Autor: ~Investor [94.254.216.*]
    Materiał dziś się ukazał. No świetlana przyszłość dla firmy.
    To musi niedługo być po 300 zł.
    Te wyświetlacze i ich technologia to jest to, czego poszukują firmy inwestujące w technologię przyszłości.
    Tu będzie zbyt na cały świat.
    Za rok tu może być nawet 1000 zł.
  • Re: Noctiluca w Japonii Autor: ~kosa [83.24.79.*]
    ja myślę ze 100 000 :))))
    Milion pinset sto dziwinset .... będzie co będzie ... wyluzujta .
    Zreszta tutaj każde kolejne info będzie zwiastować min 30-50 % a to należy poczekać to już chyba mądry i stały akcjonariat wie ... a leszczyna która się podpina będzie robić chwilowe wahadełka co nie zmienia faktu ze co chwile będą nowe poziomy , o i tyle w temacie .
    Widać, że spółka zaczyna nowe życie i wchodzi z wielkim potencjałem w przyszłość. Kwestia czasu a akcje będą śmigać niedługo po 300 a za rok po 1000 zł.
  • Re: Noctiluca w Japonii Autor: ~Wer [79.184.159.*]
    tak rzucacie tymi poziomami cenowymi a tak naprawdę obecnie na kursie nic się nie dzieje, a już na pewno nic pozytywnego
  • Re: Noctiluca w Japonii Autor: ~F1 [217.149.243.*]
    Dnia 2022-09-01 o godz. 12:34 ~Investor napisał(a):
    > Widać, że spółka zaczyna nowe życie i wchodzi z wielkim potencjałem w przyszłość. Kwestia czasu a akcje będą śmigać niedługo po 300 a za rok po 1000 zł.

Po 1000 raczej marne szanse, bo przecież zrobią emisję, jak to tutaj już wieszczy gimbaza gpw.
    Już widziałem takie perełki, co rosły po 1000% w krótkim czasie. A tu jest ogromny potencjał z tymi wyświetlaczami.
  • Re: Noctiluca w Japonii Autor: ~F1 [217.149.243.*]
    No jest, to prawda, jest też coraz głośniej o firemce i jej projekcie, niemniej zainteresowanie zelżało, dlatego się zastanawiam, czy wszyscy co mają ten potencjał na uwadze już się zapakowali, choć przy liczbie akcji ff, to raczej niemożliwie, więc jak nie, to czekają na ruchy sternika, skoro sami nie chcą zakupami windować kursu.
    Ale tak jest zawsze, gdy spółka relatywnie tanie, to chętnych brak, a jak wystrzeli, to od razu się rzucają na papier nawet 50% wyżej.
    Nigdy tego nie zrozumiem :))

PS. Przecież gołym okiem widać, że z tego będzie chleb, koncerny ledowe, o których mowa, nie interesowałyby się czymś bezużytecznym dla swojej działalności produkcyjnej.
  • Re: Noctiluca w Japonii Autor: ~Eloo [5.173.49.*]
    Jedno info z LG bądź Appla i 2 z przodu, bo to tak naprawdę jeszcze nie ruszyło ... na wiosnę były domysły/ wątpliwości - kurs bujał się pomiędzy 40 a 60, teraz kiedy już wiadomo ze to żadna ściema jest 100 i wyczekiwanie na kolejne już oficjalne umowy dodatkowe , a wtedy zainteresują się grubsze ryby i kurs w mojej ocenie będzie zaliczał konkret skoki a teraz to jest naprawdę mega promocja .... oczywiście mogę się mylić bo rynek zweryfikuje , ale jak będzie kolejny wyskok lada moment to zejda się biomedy, bumechy i inne , noe mówiąc o branży IT i spółkach gamingiwych które będą tutaj pakować pege co dopiero rozbuja kurs na wyżyny ... tak to widzę , ale mogę się mylić oczywiście
[x]
NOCTILUCA -1,11% 89,00 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.