Zobaczymy co powiedza jak pojdzie bron jadrowa która wczoraj wypłynęła na wody ale to zapewne każdy inwestor tutaj wiele, szybka podbitka na info o spotkaniu japońskim dziś jutro i korekta do 3 .20 i to tyle jesli chodzi o przyszłość później inflacja utrzyma się dekadę jak uruchomią ruskie jadrowa to calemgpw padnie bo jesteśmy sąsiadami gdzie toczy sienwojna a jeśli już użyją bomby to nato zapowiedziało że zareaguje w pl jest najwięcej amrlerykanskich wojsk i myślicie ze gdzie się bedzie toczyc wojna? Oczywiście że na polskiej ziemi! Wspomnicie moje słowa , dalej żyjcie w przekonaniu że wszystko jest dobrze będą wzrosty na spółkach itp obudzicie się z ręką w nocniku ale zapewne są tu sami doświadczeni inwestorzy jak widzę.
Odpisuje na Twoje głupie pytanie tylko i dobrze ze nie masz bo w nowym roku napewno kupisz niżej teraz może i byś mógł zarobić na podbitce ale nic straconego pozdrawiam.
Prorok-srorok dobre to było.
Bingo
Może wykop sobie ziemiankę i zamieszkają w niej na stałe.
Skąd tacy mądrzy inaczej się biorą czyżbyś pracował w komisji Macierewicza?
Wirtualny zysk człowieku.
Nie sprzedasz bo nie ma komu i robisz w pampersa siedząc jak na gwoździach .
Będziesz miał zysk jak pozostanie tu blumerang lub dodrukują kolejne 100 milionów. Weź już się nie ośmieszaj.
Hakowy czytanie ze zrozumieniem sprawia Ci kłopoty?
Pisałem już wiele razy,że mam spory zysk a dodatkowo z zysku kupiłem wszystkie akcje
Tak trudno to zrozumieć?
Nawet jak sprzedam po 10 groszy będę ciągle na plusie.
Przeczytaj ostatnie zdanie 3 razy i spróbuj zrozumieć chyba, że za duży wysiłek dla twojego umysłu
PS
Większość troli spadkowych marzy tylko, żeby dokupić akcje na dołku i dlatego waruja tutaj jak psy pod budą
Czekają aż im coś spadnie
Przestań pierd***** masz uśrednione akcje I nie masz komu ich opchnąć ze względu na brak płynności. Twój niewielki zysk jest tylko wirtualny. Nie realny bo nie masz komu tego sprzedać rozumiesz ? Sprzedaj i pokaż Pit 8c w kwietniu to pogadamy.
Hakowy jak twoje prognozy?
Zawiesili na wiele lat?
Może więcej zarobisz na zbieraniu złomu lub makulatury niż na inwestycjach na giełdzie...proponuje zmiany w strukturze inwestycji kup sobie dostawczaka i weź się za zbieranie
Chyba sam w swoich własnych oczach widzisz to co chcesz widzieć
Gdyby nie covid i nie wojna w Ukrainie to już dawno spółka znajdowałaby się w innym miejscu niż teraz.Moze budowaliby lub już uruchomili druga fabrykę ale jak mawiają spokojnie co się odwlecze to nie uciecze
Mam dobrą radę prowadź jedną firmę a dobrą a nie kilka a do du....
Jak tam nasza wyrocznia hakowy?
Czy cokolwiek i kiedykolwiek się sprawdziło to co napisałeś?
PS
Skoro tak beznadziejnie prognozujesz spółkę to chyba nie masz za dobrych wyników w swoich firmach,chyba że wykonujesz prosta czynność nie wymagająca myślenia typu ksero
Muszę Cię rozczarować mam ok 30 k ,akcji i zamierzam dokupić ok 3 tyś sztuk gdyby spadło.Srednia ok 3,125zl
Pisałem sprzedam jak będzie zysk ok 200 tyś zł lub więcej