Długo czekaliśmy. A niektórzy twierdzili że to fake i oszustwo. Przejęcia nie miało być a tu niespodzianka udziałowcy z Yoshi mają ponad 50%. Do tego dochodzą starzy udziałowcy.
Dnia 2022-09-01 o godz. 11:28 ~mkr napisał(a): > Nowi udziałowcy: > Yoshi 65,7 mln > KKP Finance 11.8 mln > Skibiński 25.9 mln > > oraz Ci co nie muszą deklarowac swojego stanu posiadania > Swinarew 3.1 mln > Jasik 3.1 mln > Gabor 3.1 mln
KKP Finance - kiedy informacja o wejściu do akcjonariatu LP?
Ttzeba czytać dokładnie.. Firma o której piszesz objęła udziały na podstawie... Uwaga... Dwóch umów.... Poczytaj dokładnie komunikaty i być może dlatego nie przekroczyła progu albowiem te akcje podzielily się de facto na dwóch udziałowców... Być może nie wiemy tego.
Tu się w ogóle dzieją ciekawe rzeczy
Warto spojrzec kto był osobiście i kto przez pełnomocnika na NWZA w grudniu 2021. I ile w sumie głosów ten pełnomocnik reprezentował.... Tak... Nie do wiary..... Warto to przeanalizować i przemyśleć.... Chodzi o listę obecności to jest pouczające....
Dnia 2022-09-15 o godz. 15:58 ~Laura napisał(a): > Ttzeba czytać dokładnie.. Firma o której piszesz objęła udziały na podstawie... Uwaga... Dwóch umów.... Poczytaj dokładnie komunikaty i być może dlatego nie przekroczyła progu albowiem te akcje podzielily się de facto na dwóch udziałowców... Być może nie wiemy tego. > > > > > > Tu się w ogóle dzieją ciekawe rzeczy > > Warto spojrzec kto był osobiście i kto przez pełnomocnika na NWZA w grudniu 2021. I ile w sumie głosów ten pełnomocnik reprezentował.... Tak... Nie do wiary..... Warto to przeanalizować i przemyśleć.... Chodzi o listę obecności to jest pouczające....
Akcje Serii I objęli: a)Yoshi Innovation S.A. z siedzibą w Chorzowie w liczbie 65.720.563 akcji; b)KKP Finances sp. z o.o. z siedzibą w Katowicach w liczbie 11.846.625 akcji; c)Łukasz Skibiński w liczbie 25.949.750 akcji; d)Andrzej Swinarew w liczbie 3.102.688 akcji; e)Krzysztof Jasik w liczbie 3.102.688 akcji; f)Jadwiga Gabor w liczbie 3.102.688 akcji.
W raporcie jest jasno napisane komu ile jest przyznane jak by było inaczej wyszczególnieni by byli konkretnie ludzie jak Ci poniżej progu. Skoro przyznali akcje firmie KKP Finanse to powinna podać informacje o przekroczeniu progu. Chyba że zakłamany jest raport o przydziale
Z moich szybkich wyliczeń w kilka minut akcji w rekach inwestorów jest około 150 mln nie mówiąc o drobnych akcjonariuszach, a na tą chwile te liczby sie jeszcze mogły zmienić
Być może są to osoby powizane bezpośrednio lub pośrednio z
LP
YOS
ACR
MDN.... Tak to jest ciekawe na to też zwróciłam uwagę coś tam się szykuje być może .... Te same nazwiska....
Warto dokładnie przeanalizować... Ciekawe wnioski...
To co się dzieje z kursem to cyrk na kółkach..... Być może biorą na przetrzymanie....
Ja nie mam dużo ale zostawię na dłużej.... Ciekawe co zrobią żeby odebrać akcje które sprzedali 2x drożej.... Ciekawe.... Ciekawe.... W sumie mogą dojść do wniosku że zrzut na 3 grosze nie wyszedł i trzeba wyskoczyć z masy.... Bywa....
Wydaje mi sie ze wbrew pozorom wszyscy jedziemy na jednym wózku
Tyle że niektórzy kupili akcje po 20 groszy cześć po 30 i więcej a część po 6. Niektórzy za grosz lub w ramach wymiany za Polymertech
Ale tak naorawde.... Jedziemy na tym samym wózku.... Albo firmie się uda i wszyscy się wzbogaca albo nie. Wiele wskazuje że mzoe być sukces ale też nie ma żadnej gwarancji. Z kursem mogą zrobić co chcą i jak się uora to zrzucić na 3 lub 4 grosze. Albo u samo spadnie z czasem jak nie będzie sukcesów. Podświadomie czuje ze powinno być dobrze....
Ale zobaczcie sami tyle lat i chyba średnio z tym granulatem... Bo tak czytam że coś tam działa ale na ile to przełom... Nie wiem.... Zmniejsza liczbę CFU ale czy to ma znaczenie praktyczne.... Gdyby zmniejszało o 90 procent to rozumiem ale tutaj.... Warto zerknąć do karty charakterystyki....
Potencjał mamy ale co z tego będzie myślę że ci na górze też nie wiedzą. I może dlatego kurs szoruje po dnie....
Chcielibyśmy żeby to było drugie jabłuszko.... Ale czy im się uda.... Tak się staram sobie wytłumaczyć dlaczego te akcje nie chodzą po 20 groszy i szukam odpowiedzi.... Czasem ogarnia mnie zwątpienie.... Na szczęście to tylko jedna z moich spółek....Może się uda.... Ciekawe co tam się dzieje..... Na razie same znaki zapytania.....
Nie do końca bo te właściwości wynikają ze struktury dodatku a nie właściwości samej powierzchni.
Plusem jestme ogromny pote cjal osobowy te parę osób ma osiągnięcia. Ale nie wiemy co tam się dzieje. Potrzebna byłaby większą transparentność.
Myślę że jesteśmy ba dość qczesbyn etapie z którego zarówno może się rozwinąć spółka z potencjalnie dużym sukcesem komercyjnym jak i wydnuszka i totalna klapa biznesowa.
Kurs to może być i 3 grosze i 30. Martwi mnie brak poważnych zmian w akcjonariacie brak infornacjj
Czemu na giełdzie często "inwestują" takie tępoty jak Ty? Najpierw się naucz pisać Abby czy jaki tam Twój realny nick. Co to znaczy że ktoś może specjalnie zwalić kurs? Ty wiesz co Ty wypisujesz? Ciekawe co akcjonariusze na takie posty powiedzą jak Twój
Ciekawe kiedy będzie nowa polityka informacyjna. Ja wierzę w te spółkę tak jak i wy. Nie ma co wypisywać głupot. Jak jest okazja trzeba kupować. Trzeba myśleć tylko pozytywnie. Zawsze pojawiają się miernoty które szukają dziury w całym.
A gdzie jest Slay ostatnio nic nie pisał to może będzie rosło