Dzis mniej wiecej za 6000 zł nabyłem 3400 akcji ...Pamietam podobna sytuacje na Bowim,tez sie inwestorzy denerwowali ,akcje chodziły pi 1,5zł a poza rynkiem po 15 zł A mniej wiecej po roku chodziły juz po 15 na rynku.
Dnia 2022-08-31 o godz. 19:33 ~red napisał(a): > Dzis mniej wiecej za 6000 zł nabyłem 3400 akcji ...Pamietam podobna sytuacje na Bowim,tez sie inwestorzy denerwowali ,akcje chodziły pi 1,5zł a poza rynkiem po 15 zł A mniej wiecej po roku chodziły juz po 15 na rynku. >
Na pewno 100% w tym praWdy, ale w sumie kogo obchodzi twoje inwestowanie, każdy patrzy na swoje słupki, a nie przechwałki przekwitającego umysłowo dziadzia:) Fakty są takie, że kurs ociera się codziennie o 1,60 :)))
Z tego samego cyklu: My ze szwagrem już dobieramy się do pierwszego wagonu w „złotym pociągu”, co to tak go szukają, ale nawet palnikiem nawet nie idzie otworzyć… :))))
:)))))))))))) Lubię takie fakty !!! FAKTY nie BAJKI :))))
Opublikowano przy kursie: 1,95 zł , zmiana od tamtej pory: -7,95% Wielkie podziekowania dla wytrawnych graczy Zakupy zrobione,mam prawie 1 % akcji AFHi czekam na 50 zł a teraz kotłujcie sie dalej we własnych mądrościach .Do zobaczenia w grudniu 2022 r;);)
No tak, zn-afc-a porobil zakuoy, zgodnie z obietnicą przy kursie 1,2. He, he he, tak to jest jak ktos sie chce pochwalić madrością, tylko rozumu nie starcza. Cienias pozostanie cieniasem
Jedno jest pewne,ze jak AFH ruszy ,to z całą pewnością bedzie to na tyle spektakularne,ze zostanie zauważone.Jestem całkowicie spokojny.Potwierdzam tylko swoj stan posiadania akcji z małą korektą ,już mam 1 %
Dnia 2022-09-01 o godz. 15:06 ~red napisał(a): > Jedno jest pewne,ze jak AFH ruszy ,to z całą pewnością bedzie to na tyle spektakularne,ze zostanie zauważone.Jestem całkowicie spokojny.Potwierdzam tylko swoj stan posiadania akcji z małą korektą ,już mam 1 %
Dnia 2022-09-01 o godz. 14:23 ~rekin napisał(a): > No tak, zn-afc-a porobil zakuoy, zgodnie z obietnicą przy kursie 1,2. He, he he, tak to jest jak ktos sie chce pochwalić madrością, tylko rozumu nie starcza. Cienias pozostanie cieniasem
Na zakupy darmozjadzie jest czas i może będzie jeszcze lepszy :))) Widzę, że z czytaniem ze zrozumieniem są problemy, to akurat czas na naukę; ) Tornister w Barbi zapodaj i na nauki go go go :))) 1 wrzesień zobowiązuje :)))