Skoro doszło do połączenia i zmienił się tick i nazwa spółki na TGS i TrueGamesSyndicate to dlaczego w PP widnieje stary tick KKHRB- JPP który wprost sugeruje zbieranie kasy na nieistniejący już podmiot KKHerbal
--- ktoś zna powód, czy to jakiś nieczysty przekręt z wykorzystaniem jakiejś nowej znalezionej luki w prawie?
Czy takie wypuszczanie przez spółki PP jest jakoś kontrolowane przez KNF pytam serio bez prowokacji bo mam wątpliwości czy brać te pp które mi się należą
Za późno, już tu zainwestowałem więc możesz śmiało się wypowiedzieć, może inni też mają wątpliwości czemu na PP dali nieistniejącą już nazwę spółki i na nią zbierają kasę
Może i mam braki wiedzy, a wiedza kosztuje ale ta wiedza nie chroni przed łamaniem prawa przez zarządy - dam przykład - w spółce Elektrim którą zdjęli podstępnie z giełdy pod nadzorem KNF za zgodą GPW (po tym Sobolewski znalazł u niego pracę)złodziej Solorz chciał emisji bez PP dla maluczkich za 0.1zł by przekroczyć 80% i zrobić przymusowy wykup, jednak porozumienie PAE wykryło lukę w prawie i zablokowało przyklepaną już emisję przykład może trochę inny ale pokazuje jak działa nadzór nad bananową