• Ile by Cie zadowoliło za cennego walora ? Autor: observatore [109.233.92.*]
    Pesymisci piszą o 50 zł
    Optymisci szacują cene walora na 550 zł
    Jaka cena za 1 akcje , by Cie zadowoliła?
    Ciekawy jestem Waszych opinii na ile szcujecie wartosc Elektrima

Mi sie wydaje , ze 1 akcja Elektrima powinna kosztowac około 230 zł
  • Re: Ile by Cie zadowoliło za cennego walora ? Autor: ~Pińcet [77.111.246.*]
    Pinceta hyhy
  • wydaje Ci się? po to są właśnie wyceny a nie wydawanie się Autor: ~zmieszany [88.156.137.*]
    cena godziwa nie opiera się na "wydaje mi się".
  • Re: wydaje Ci się? po to są właśnie wyceny a nie wydawanie się Autor: ~jon [188.33.224.*]
    cześć :)
    Przecież Pan Zygmunt znany filantrop, biznesmen, agent, smakosz pomidorowej i człowiek nieskazitelenj uczciwości sam wie najlepiej za ile powinniśmy mu sprzedac nasze akcje. Pan Zygmunt krzywdy nam nie zrobi, on nigdy i nikogo nie skrzywdził - prawda?

• Re: Ile Cie zadowoliło za cennego walora!PRAĆ bATEM LENIA DAN i maqsiqua Autor: ~bATEM_TŁUSTEGOmaqis [90.156.70.*]
    Dnia 2022-08-31 o godz. 01:39 observatore napisał(a):bATEM_TŁUSTEGOmaqisu
    > Pesymisci piszą o 50 zł
    > Optymisci szacują cene walora na 550 zł
    > Jaka cena za 1 akcje , by Cie zadowoliła?
    > Ciekawy jestem Waszych opinii na ile szcujecie wartosc Elektrima
    >
    > Mi sie wydaje , ze 1 akcja Elektrima powinna kosztowac około 230 zł

• Re: Ile Cie zadowoliło za cennego walora!PRAĆ bATEM LENIA DAN i maqsiqua Autor: ~hwds [89.64.82.*]
    Ale z dywidendą z PTC czy bez? :D
  • Re: Ile Cie zadowoliło za cennego walora!PRAĆ bATEM LENIA DAN i maqsiqua Autor: ~Wili [37.248.168.*]
    250 pln za sztukę, ale tylko z rozliczeniem w tym roku. A potem niech se Zygmunt dalej te umowy utajnia. Jak zarobił więcej to juz jego. Po Nowym Roku cena wzrośnie, wartosc pieniądza w czasie.
  • Re: Ile by Cie zadowoliło za cennego walora ? Autor: ~normalny [86.83.24.*]
    oddałbym po 70 okazji na gpw nie brakuje
  • Re: Ile by Cie zadowoliło za cennego walora ? Autor: ~normalny [86.83.24.*]
    cp i zepak notowane codziennie mniej
    z czego wynika 500?
    bo z aktywów 50
  • Re: Ile by Cie zadowoliło za cennego walora ? Autor: ~marexx [178.235.186.*]
    trzeba poczekać, aż Solorz wpadnie w tarapaty i będzie zmuszony sprzedać Elektrim, wtedy poznamy jego prawdziwą wartość, myślę, że grubo powyżej 100pln
  • Re: Ile by Cie zadowoliło za cennego walora ? Autor: observatore [109.233.92.*]
    Dnia 2022-09-26 o godz. 13:03 ~marexx napisał(a):
    > trzeba poczekać, aż Solorz wpadnie w tarapaty i będzie zmuszony sprzedać Elektrim, wtedy poznamy jego prawdziwą wartość, myślę, że grubo powyżej 100pln

Mysle, ze PRAWDZIWĄ wartosc Elektrima poznamy wczesniej niz wszystkim sie wydaje
    I będzie to niecodzienny sposób którego NIKT nie brał pod uwage
    Ten stary dziad,złodziej i FIGURANT jest chory.
    Czyli pewnie niedługo zdechnie.
    Jest blizej ku temu, niż dalej.
    Naszą szansą będzie to , ze jego smierc wprowadzi niemałe zamieszanie w tym złodziejskim przedsięwżięciu
    Wszyscy wspólnicy tej złodziejskiej układanki rzuca się na łup do podziału.
    Tak jak w rodzinie gdy umiera głowa rodziny i RODZINKA rzuca się na pozostawiony majątek
    Wtedy zacznie sie prawdziwa gra i USŁYSZYMY pewnie wiele ciekawych rzeczy jak UDZIAŁOWCY tej ZŁODZIEJSKIEJ układanki zaczna sie między soba KŁÓCIC
    A kłócic sie będą bo JEST O CO !!!
  • Re: Ile by Cie zadowoliło za cennego walora ? Autor: ~maxiking [176.107.34.*]
    Dnia 2022-09-28 o godz. 08:43 observatore napisał(a):
    > Dnia 2022-09-26 o godz. 13:03 ~marexx napisał(a):
    > > trzeba poczekać, aż Solorz wpadnie w tarapaty i będzie zmuszony sprzedać Elektrim, wtedy poznamy jego prawdziwą wartość, myślę, że grubo powyżej 100pln
    >
    > Mysle, ze PRAWDZIWĄ wartosc Elektrima poznamy wczesniej niz wszystkim sie wydaje
    > I będzie to niecodzienny sposób którego NIKT nie brał pod uwage
    > Ten stary dziad,złodziej i FIGURANT jest chory.
    > Czyli pewnie niedługo zdechnie.
    > Jest blizej ku temu, niż dalej.
    > Naszą szansą będzie to , ze jego smierc wprowadzi niemałe zamieszanie w tym złodziejskim przedsięwżięciu
    > Wszyscy wspólnicy tej złodziejskiej układanki rzuca się na łup do podziału.
    > Tak jak w rodzinie gdy umiera głowa rodziny i RODZINKA rzuca się na pozostawiony majątek
    > Wtedy zacznie sie prawdziwa gra i USŁYSZYMY pewnie wiele ciekawych rzeczy jak UDZIAŁOWCY tej ZŁODZIEJSKIEJ układanki zaczna sie między soba KŁÓCIC
    > A kłócic sie będą bo JEST O CO !!!

Amen !!!!!!
    Trzy żony, 3 dzieci z dwóch związków, aktualna żona...... była Małgorzata jeszcze nie zaspokojona ??? (chciała 4 mld zł w sądzie) bliscy "wspólnicy" od szwindli, aktualni i byli (Ruta, Modrzejewski itd) też chętnie skorzystają ......dziadyga póki żyje jeszcze trzyma wszystkie sznurki, ale jak zdechnie, może być cyrk na pogrzebie ....nam ta złodziejska "nierogacizna" uczciwie nie zapłaci, on na nas patrzy wyłącznie !!!!! pod kątem ewentualnych zagrożeń, dlatego działania PAE sądowe i inne są tak ważne.....kto się nie odzywa, nie istnieje w roszczeniach

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.41.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ile by Cie zadowoliło za cennego walora ? Autor: ~1234 [89.71.221.*]
    Koniec będzie na 100 procent
  • Re:knf NAŁOŻYŁA 20 mln zł kary KARY- NIE DLA ZŁODZIEJA SOLORZA Autor: ~pEAĆ_bATEM_nieDANA [90.156.70.*]
    Komisja Nadzoru Finansowego nałożyła 20 mln zł kary

Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/gieldy/aktualnosci/news-knf-20-mln-zl-kary-dla-leszka-czarneckiego,nId,6316584#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
  • Re: Ile by Cie zadowoliło za cennego walora ? Autor: ~bezznaczenia [31.61.173.*]
    Gdyby wszyscy wystąpili z wezwaniami do zapłaty odszkodowań za obniżenie standardu życia przez 14 lat, to solorz musia,lby zapłacic każdemu po kilka milionów Euro. Nie błyskawicznie, ale musialłby. On, albo jego zstępni, a odsetki leciałyby .......
    Ja już wtysłałem Gorywodzie Wezwanie do zapłaty, opartr na UCC,, czyli Unform Commercial Code. I wedlug Międzynarodowej Taryfy Odszkodowawczej za lamanie Praw Ludzkich w Stosunku do osoby. Dz. U. 1977 nr 38 poz.167. Taryfa jest powiązana z tym Paktem , o mocy ustawy.
    Pozdrawiam wytrwałych.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [72.10.160.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ile by Cie zadowoliło za cennego walora ? Autor: ~1234 [89.71.186.*]
    Popieram czas na tego typu działania. Doprowadzenie do ograniczenia i dysponowania majątkiem aktywami i obrotu akcjami mam złożoną reklamację do rzecznika w DM odnośnie wywierania presji przez DM maklerski odnośnie sprzedaż akcji nigdy to współudział w przestępstwie przez profesjonalnego pracownika w imieniu dawnego DM Bzwbk Sa. co będę starał się udowodnić przed sądem oczywiście stronie zaproponuję naprawienie szkody w stosownym czasie łącznie z GPW .SP.
  • Re: Ile by Cie zadowoliło za cennego walora ? Autor: ~bezznaczenia [31.61.173.*]
    Jeśli nie występujemy o odszkodowanie za czas 14 lat , to te 230 PLN i tak jest niska ceną. Ale nie zamyka nam to drogi do odszkodowania.
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.