Pesymisci piszą o 50 zł Optymisci szacują cene walora na 550 zł Jaka cena za 1 akcje , by Cie zadowoliła? Ciekawy jestem Waszych opinii na ile szcujecie wartosc Elektrima
Mi sie wydaje , ze 1 akcja Elektrima powinna kosztowac około 230 zł
cześć :) Przecież Pan Zygmunt znany filantrop, biznesmen, agent, smakosz pomidorowej i człowiek nieskazitelenj uczciwości sam wie najlepiej za ile powinniśmy mu sprzedac nasze akcje. Pan Zygmunt krzywdy nam nie zrobi, on nigdy i nikogo nie skrzywdził - prawda?
Dnia 2022-08-31 o godz. 01:39 observatore napisał(a):bATEM_TŁUSTEGOmaqisu > Pesymisci piszą o 50 zł > Optymisci szacują cene walora na 550 zł > Jaka cena za 1 akcje , by Cie zadowoliła? > Ciekawy jestem Waszych opinii na ile szcujecie wartosc Elektrima > > Mi sie wydaje , ze 1 akcja Elektrima powinna kosztowac około 230 zł
250 pln za sztukę, ale tylko z rozliczeniem w tym roku. A potem niech se Zygmunt dalej te umowy utajnia. Jak zarobił więcej to juz jego. Po Nowym Roku cena wzrośnie, wartosc pieniądza w czasie.
trzeba poczekać, aż Solorz wpadnie w tarapaty i będzie zmuszony sprzedać Elektrim, wtedy poznamy jego prawdziwą wartość, myślę, że grubo powyżej 100pln
Dnia 2022-09-26 o godz. 13:03 ~marexx napisał(a): > trzeba poczekać, aż Solorz wpadnie w tarapaty i będzie zmuszony sprzedać Elektrim, wtedy poznamy jego prawdziwą wartość, myślę, że grubo powyżej 100pln
Mysle, ze PRAWDZIWĄ wartosc Elektrima poznamy wczesniej niz wszystkim sie wydaje I będzie to niecodzienny sposób którego NIKT nie brał pod uwage Ten stary dziad,złodziej i FIGURANT jest chory. Czyli pewnie niedługo zdechnie. Jest blizej ku temu, niż dalej. Naszą szansą będzie to , ze jego smierc wprowadzi niemałe zamieszanie w tym złodziejskim przedsięwżięciu Wszyscy wspólnicy tej złodziejskiej układanki rzuca się na łup do podziału. Tak jak w rodzinie gdy umiera głowa rodziny i RODZINKA rzuca się na pozostawiony majątek Wtedy zacznie sie prawdziwa gra i USŁYSZYMY pewnie wiele ciekawych rzeczy jak UDZIAŁOWCY tej ZŁODZIEJSKIEJ układanki zaczna sie między soba KŁÓCIC A kłócic sie będą bo JEST O CO !!!
Dnia 2022-09-28 o godz. 08:43 observatore napisał(a): > Dnia 2022-09-26 o godz. 13:03 ~marexx napisał(a): > > trzeba poczekać, aż Solorz wpadnie w tarapaty i będzie zmuszony sprzedać Elektrim, wtedy poznamy jego prawdziwą wartość, myślę, że grubo powyżej 100pln > > Mysle, ze PRAWDZIWĄ wartosc Elektrima poznamy wczesniej niz wszystkim sie wydaje > I będzie to niecodzienny sposób którego NIKT nie brał pod uwage > Ten stary dziad,złodziej i FIGURANT jest chory. > Czyli pewnie niedługo zdechnie. > Jest blizej ku temu, niż dalej. > Naszą szansą będzie to , ze jego smierc wprowadzi niemałe zamieszanie w tym złodziejskim przedsięwżięciu > Wszyscy wspólnicy tej złodziejskiej układanki rzuca się na łup do podziału. > Tak jak w rodzinie gdy umiera głowa rodziny i RODZINKA rzuca się na pozostawiony majątek > Wtedy zacznie sie prawdziwa gra i USŁYSZYMY pewnie wiele ciekawych rzeczy jak UDZIAŁOWCY tej ZŁODZIEJSKIEJ układanki zaczna sie między soba KŁÓCIC > A kłócic sie będą bo JEST O CO !!!
Amen !!!!!! Trzy żony, 3 dzieci z dwóch związków, aktualna żona...... była Małgorzata jeszcze nie zaspokojona ??? (chciała 4 mld zł w sądzie) bliscy "wspólnicy" od szwindli, aktualni i byli (Ruta, Modrzejewski itd) też chętnie skorzystają ......dziadyga póki żyje jeszcze trzyma wszystkie sznurki, ale jak zdechnie, może być cyrk na pogrzebie ....nam ta złodziejska "nierogacizna" uczciwie nie zapłaci, on na nas patrzy wyłącznie !!!!! pod kątem ewentualnych zagrożeń, dlatego działania PAE sądowe i inne są tak ważne.....kto się nie odzywa, nie istnieje w roszczeniach
Komisja Nadzoru Finansowego nałożyła 20 mln zł kary
Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/gieldy/aktualnosci/news-knf-20-mln-zl-kary-dla-leszka-czarneckiego,nId,6316584#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Gdyby wszyscy wystąpili z wezwaniami do zapłaty odszkodowań za obniżenie standardu życia przez 14 lat, to solorz musia,lby zapłacic każdemu po kilka milionów Euro. Nie błyskawicznie, ale musialłby. On, albo jego zstępni, a odsetki leciałyby ....... Ja już wtysłałem Gorywodzie Wezwanie do zapłaty, opartr na UCC,, czyli Unform Commercial Code. I wedlug Międzynarodowej Taryfy Odszkodowawczej za lamanie Praw Ludzkich w Stosunku do osoby. Dz. U. 1977 nr 38 poz.167. Taryfa jest powiązana z tym Paktem , o mocy ustawy. Pozdrawiam wytrwałych.
Popieram czas na tego typu działania. Doprowadzenie do ograniczenia i dysponowania majątkiem aktywami i obrotu akcjami mam złożoną reklamację do rzecznika w DM odnośnie wywierania presji przez DM maklerski odnośnie sprzedaż akcji nigdy to współudział w przestępstwie przez profesjonalnego pracownika w imieniu dawnego DM Bzwbk Sa. co będę starał się udowodnić przed sądem oczywiście stronie zaproponuję naprawienie szkody w stosownym czasie łącznie z GPW .SP.