• True poszerza zespół.. Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Szukają nowych chętnych do pracy w zespole. Konsekwentnie cały czas rozwój... dawać pieski, ujadać:
  • Re: True poszerza zespół.. Autor: ~Jacobb [46.204.4.*]
    Zastanów się dlaczego Dyziu:)
    Ja się domyślam. Szukają nowych chętnych bo starych zrobili w ch..a tak jak cały akcjonariat. I nie obrażaj forumowiczów bo nikt tu nie jest pieskiem . Najwięcej postów założyłeś tu chyba Ty a propos szczekania bez sensu:)
  • Re: True poszerza zespół.. Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Hahaha I tak spodziewałem się narracji ze szukają słupa, żeby wszystkie oszustwa mu przypisac a nasze pieniądze z emisji przewalić na wakacje i szybkie fury... chyba się przeliczyłem... ale może zaczyna docierać ze to nie jest wydmuszka, że jednak ciężko pracują nad 3ma grami i potrzebują kolejnych rak do pracy... hmmm
  • Re: True poszerza zespół.. Autor: ~Jacobb [46.204.4.*]
    Straciłem nadzieję, że tak jest bo mając konkretną ekipę i rzekome wsparcie MG od 2 lat nie potrafią jednego demo sklepać a to o czymś świadczy:)
    Przypomnij sobie co nam wkręcali przy okazji Raisemana . Niby już wszystko było dopięte, kasa zebrana , gra średniobudżetowa i co?
    Mam wrażenie, że MG ledwo dyszy po covidzie a przy nim sapie TGS i długo poczekamy na cokolwiek. Czasami pluję sobie w brodę ,że tej stówy nie dołożyłem do pakietu Bumechu a był jakoś koło 2zł . Ale co tam Dyzio , jakby człowiek wiedział, że upadnie ...
  • Re: True poszerza zespół.. Autor: ~covid [156.146.59.*]
    Przecież covid dla gamingu był czasem dobrobytu. Powiini w covidzie zapi.....ć i teraz by ociekali złotem. Niestety zmarnowali swój czas. Zmarnowali nasze pieniądze. Nie włożyli nic od siebie w te spółeczki, ani złotówki a wyciągneli miliony. Spółki teraz ledwo zipią.
  • Re: True poszerza zespół.. Autor: ~Donito [188.146.73.*]
    Ale z czego wniosek że poszerzają zespół? Bo na stronce jest taka zakładka? Od zawsze jest.
    A jak jesteś taki poinformowany to powiedz nam ile osób tam pracuje i kogo szukają?
  • Re: True poszerza zespół.. Autor: ~hahaha [89.187.162.*]
    Rozszerza zespół, hahaha, ciekawe.......... szukają jelenia żeby im gre zrobił?
    Ciekawe czym zapłacą, chyba kasą z emisji bo w kasie firmy pusto. Kolejny psiak wcześniaka do robienia propagandy.
  • Re: True poszerza zespół.. Autor: ~WiedźmaTandeciarka [135.181.86.*]
    https://www.bankier.pl/gielda/notowania/new-connect/TRUEGS/wladze-zatrudnienie

W tej chwili pracują tam 2 osoby :) Z tego jedna to prezes...

• Re: True poszerza zespół.. Autor: ~Kroledward1 [37.248.200.*]
    Poszukajcie skąd wnioski o poszerzeniu składu.. Gry robi im flint arts, stąd zatrudnienie tylko dwóch osób w true. Zero wiedzy o spółce i wypisywanie bredni tyle wam zostaje biedaki.
  • Re: True poszerza zespół.. Autor: ~WiedźmaTandeciarka [135.181.86.*]
    Tacy zawodowcy :) (Tak przynajmniej ich sprzedawali jak kase zbieral na raisemana i - jako zawodowców )

a w rzeczywistości mamy:

Nazwa
    FLINT ARTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
    Rejestr

Data wpisu do Rejestru Przedsiębiorców
    2021-02-09

Nawet 2 lata nie istnieją. Pewnie kolejna firma krzak. Prezes i 1 programista.
    Żadnej produkcji do tej pory nie pokazali. Spółeczka pod TGS.

TGS poza propagandą nic nie zaprezentowała, no chyba że latający shaker.
    Kroledward1 ze swoją tanią propagandą idealnie wpisujesz się w schemat firmy :)

10gr od posta ? co ?:)

• Re: True poszerza zespół.. Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Chciałbym żeby mi ktoś płacił za kazdy taki post hehe mam srednia 93 gr.... i przy 15 tys akcji 8500zl straty... może jakby mi płacili to bym to odrobił w 10 lat w ten sposób...
[x]
TRUEGS 6,77% 0,28 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.