Mamy technicznie wybicie z dołka po dłuższej konsolidacji i bardzo dobry moment na współpracę z 4F. Jesteśmy na fali wzrostowej. Najbliższy przystanek na 50-60 gr docelowo powrót na 1,30. Tam może się zatrzymać.
W poniedziałek 870 k akcji skupione do 43 gr. Wczoraj korekta i część oddała 540k do 30 gr Ponad 300k nie oddało i czeka na wyższe poziomy. Możliwe, że to ci, co brali powyżej 37-40 gr i nie oddadzą ze stratą. Czekają na rozwój sytuacji w firmie. Zapowiada się rajd w górę dla cierpliwych. Ujadacze zawsze sie znajdą, bo chcą postraszyć, aby skupić taniej.
Dnia 2022-08-31 o godz. 10:25 ~Investor napisał(a): > W poniedziałek 870 k akcji skupione do 43 gr. > Wczoraj korekta i część oddała 540k do 30 gr > Ponad 300k nie oddało i czeka na wyższe poziomy. > Możliwe, że to ci, co brali powyżej 37-40 gr i nie oddadzą ze stratą. > Czekają na rozwój sytuacji w firmie. > Zapowiada się rajd w górę dla cierpliwych. > Ujadacze zawsze sie znajdą, bo chcą postraszyć, aby skupić taniej.
Nagony zawsze się znajdą, zachwalają gniota bo chcą sprzedać drożej ;]
To co tu zarobiłem, zapakowałem w INC bo tam może być rajd lepszy niż na mercu. Obecna c/wk = 0,04 ;] Czyli jak by sprzedać wszystko co ma INC i wypłacić dywidendę to by było około 45 zł na akcję jeśli dobrze liczę ;]
Nikt nie siedzi na forum bez powodu. Masz akcje albo je sprzedałeś raczej ale siedzisz tu bo chcesz taniej kupić, bo po co tyle jadu nagle z dnia na dzień się z twojej buzi wylewa? Inaczej po sprzedaniu już tu by cię nie było. Ja chętnie dobieram po 30 gr
pomijając dyskusję o oczywistościach trend się rysuje a kolejne informacje nt. zasad współpracy będą niosły kurs ponad 1 zł, wcześniej powrócą aktywni DT (day trader), bo już jest interesująco
Dnia 2022-08-31 o godz. 12:02 ~Investor napisał(a): > Nikt nie siedzi na forum bez powodu. Masz akcje albo je sprzedałeś raczej ale siedzisz tu bo chcesz taniej kupić, bo po co tyle jadu nagle z dnia na dzień się z twojej buzi wylewa? > Inaczej po sprzedaniu już tu by cię nie było. > Ja chętnie dobieram po 30 gr
Żadnego jadu nie wylewam. Po prostu obserwuję spółkę i forum i dziwię się że dobierasz po 0,3 jak spokojnie będzie można dobierać po kilkanaście groszy. Ja wykorzystałem barani pęd po informacji o liście intencyjnym bo jak wiadomo do podpisania umowy jeszcze daleka droga. Tym bardziej że tu c/wk jeszcze się waha między 1,6 a 2. Miałem trochę akcji ze średnią 22gr i dla jaj ustawiłem zlecenie na 15 gr i pewnego pięknego dnia wpadło i ładnie się usredniło ;] Teraz podejrzewam że pójdzie na podwójne dno i na kilkunastu groszach będzie się dłużej mielić, więc nie spieszę się z odkupowaniem.