• 40 zl? Autor: ~Bintang [91.227.212.*]
    Nie sadzilem ze uda mi sie zebrac ponizej 50 zl a dzis wpadl nawet mini pakiet po 40 zl. Zaczyna sie robic smiesznie tanio.
  • Re: 40 zl? Autor: ~edek_z_kredek [147.161.249.*]
    Zerknij jakim wolumenem zeszlismy z gorki do tego poziomu, tragedia, pare tysiecy akcji. Gdyby insiderzy mieli jaja to by wciagneli caly ten wolumen jedną dziurką nosa, tak jak robil to SPR. Dla mnie wniosek jest jeden, THG nie planuje wiecej przejec w tym roku, gdyby planowal to zalezaloby im na wyzszym kursie... a tak? Dna tu nie ma, 3-ka co raz blizej....
  • Re: 40 zl? Autor: ~Bintang [91.227.212.*]
    wiem ze wolumen jest zenujacy i to dla mnie jedyny pozytyw. nikt tutaj agresywnie nie sypie bo i nie ma po co. pamietam tez popyt z poczatku tego roku i tam wolumen byl faktycznie obiecujacy. nie sadzilem ze ledwie pol roku pozniej bede usrednial w dol przy takich poziomach. bynajmniej nie panikuje, raczej zaluje ze nie mam wiecej kapitalu zeby doladowac ;)
  • Re: 40 zl? Autor: ~Bintang [91.227.212.*]
    i zgadzam sie, ze skoro planuja przejscie na glowny rynek to sygnal kupna ze strony insajderow by sie przydal, tym bardziej ze arkusz jest z pusty z obu stron.
  • Re: 40 zl? Autor: ~Edek_z_kredek [46.204.100.*]
    Ja już załadowałem na maxa, więcej nie biorę bo życie uczy że warto mieć kilka opcji w portfelu, jak jedno leci, drugie rośnie.Na AQT mam 100% zysku..tu 40% straty..
  • Re: 40 zl? Autor: ~lil [190.133.84.*]
    40% w plecy?
    byś musiał idealnie na szczycie kupować a przeciez to technicznie niemozliwe, bo czytając Twoje wpisy wychodzi, ze dobierales w roznych momentach i uśredniałeś
    Tak samo z aqua, zeby miec + 100% bys musiał kupic idealnie gdy spadło poniżej 2 PLN a były całe dwie takie sesje w ciągu ostatniego roku, zeby taki moment złapać

Szklanke zimnej wody sobie wypij i się tak nie ekscytuj
  • Re: 40 zl? Autor: ~Edek_z_kredek [46.204.1.*]
    Tak, aqt mam poniżej 2. Na thg będę na zero po wzroście o 40% od kursu 40:) czyli 56.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [173.205.82.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
TENDERHUT -1,66% 5,92 2025-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.