• Jesień Autor: ~Kola [37.30.44.*]
    Pogoda bardziej jesienna i smutno i nudno na notowaniach. Nawet forum chyba szykuje się do szkoły kupuje kredki itp bo cisza.
  • Re: Jesień Autor: ~SongoKu [89.200.164.*]
    Dobrze, że jest cisza. Pieniądz lubi ciszę! Wolę jak jest cisza niż p..rdo..nie jednego i tego samego! Pozdrawiam myślących
  • Re: Jesień Autor: ~Gutek123 [37.47.99.*]
    Eco5tech S.A.
    7 min ·
    ☀️ Wakacje dobiegają końca a zespół Eco5tech w tym czasie nie tyko nabierał sił do realizacji kolejnych projektów podczas zasłużonych urlopów ale również podnosił swoje kwalifikacje biorąc udział w branżowych szkoleniach.
  • Re: Jesień Autor: ~www [178.36.61.*]
    nawet na zielonym rynku nie jest w stanie drgnąć za pasem święto zmarłych wymowna symbolika cisza w eterze bezruch na kursie
  • Re: Jesień Autor: ~www [178.36.29.*]
    łądnie ,żeśmy wdepli
  • Re: Jesień Autor: trzyd [77.254.221.*]
    Dnia 2022-11-02 o godz. 11:44 ~www napisał(a):
    > łądnie ,żeśmy wdepli

Jak pisałem o tym zaraz po wynikach - to przypomnij sobie co pisałeś i jak pisałeś.
    Niski kurs zostanie tu dość dlugo, bo nawet jak pojawią się dobre wyniki to na wyjście z tej inwestycji - nawet na stracie - będzie bardzo długa kolejka.
    Jak już pisałem takie spółki uczą, że jak nie ocenialibyśmy przyszłości spółki to najważniejsza jest dywersyfikacja.
    Ja mam większość kapitału w ASBIS (jak już pisałem) i tamta inwestycja jest na ogromnym plusie.
    Inwestycje w Eco5tech wpisałem już w koszta ...
  • Re: Jesień Autor: ~Gutek123 [37.47.76.*]
    Ta spółka pokazuje to co jest na GPW od dawna a czas w jakim weszli był chyba najgorszy z możliwych a weszli z przytupem ,problem jest z płynnością i każda spółka z taką płynnością jest skazana na manipulacje ale ja bym Ich tak szybko nie przekreślał a Asbis też dopiero co latał po 11-13 i też wielu nie dowierzalo dlaczego czas pokaże czy spółka coś miesza czy komuś zależy na niskiej wycenie,obstawiam 2 wariant
  • Re: Jesień Autor: ~www [84.40.137.*]
    debiut roku nawet nie otwiera się ale dno za kilka dni wyniki bo przecież nie newsletter ha ha zobaczymy co naskrobali
    Kupując 100-200-300-czy 1000 chyba nikogo już nie zbawi a i tak ktoś sobie umiejętnie pilnuje żeby nie podrosło i dzień pakieciki 10.000 a i po 50.000 można zaobserwować więc umiejętnie odstrasza takich jak My
    przede wszystkim jest totalny zanik inf , bvł szum debiut sprzedaż i wegetacja taka o to sytuacja
    To że nie podają to nie znaczy że jest źle a to że ktoś to umiejętnie wykorzystuje to widać jak na dłoni zobaczymy już niedługo co jest grane
  • Re: Jesień Autor: ~Kola [31.178.164.*]
    Ja tam co miesiąc dokupuję, wydam niedużo co miesiąc a może kiedyś urośnie. Zaplanowaną ilość akcji osiągnę już w listopadzie ale chyba trzeba podnieść ten limit bo pozostaje czekać do raportu rocznego chyba. A może komuś się znudzi i ruszy. Tutaj musi być drugie dno. Za duże zakupy były na początku obecności na giełdzie. Obecni akcjonariusze nie dokupują komunikacja jest słaba. Jakby to miała być wydmuszka to odwrotnie by było pod wywalenie a tutaj chyba pozostaje cierpliwie czekać. Przy tej kapitalizacji musi kiedyś ruszyć.
    O wydmuszce nie na mowy przetargi publiczne-wojsko-wystarczy poczytać o pracownikach kto tam pracuje ,to są ludzie profesjonalni ale za duże były oczekiwania może nie za duże ale za szybkie że urośnie min 10 zł w 2-3 miesiące
    raport prawdę mówi sytuacja finansowa jest wręcz znakomita do tego dofiannsowanie na 2,4 miliona do końca 2023 roku zapewnia ogarnięcie kosztów stałych to na kursie jest kibel i brak inf utrwala sytuację
  • Re: Jesień Autor: ~Gutek123 [195.182.15.*]
    Zamiast infa którego nie mają powinni coś dać choćby filmik lub coś co można pospekulować a robią wrzuty raz na czas na Facebook które mało mają wspólnego z firmą bardziej żeby tylko coś napisać jak 1godz temu nowy wpis
    syf
    bez infa ale minus 20 % ale kibel
    Już chyba 30 komuś nerwy puszczają
    minus 20 było widziałem ale porążka
    Jutro obrona 2 zł
  • Re: Jesień Autor: ~Kola [46.204.72.*]
    Nikt normalnie tak nie puszcza akcji. W ciągu kilku dni zacznie się coś dziać
  • Re: Jesień Autor: ~Kola [46.204.72.*]
    Żaden zaległy US mam nadzieję nie wyskoczy:)
    Tu nie trzeba kilku dni bo tu od 3miesiecy się dzieje wystarczająco dużo a bierność firmy powala na łopatki
[x]
ECO5TECH -1,00% 0,99 2026-05-19 13:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.