kupili za +20% 350K ( bo ulica może 30K) a sprzedali 350 k po sred. 3,20 , jestem na tym bananowym cyrku od debiutu BSk, ale ni hu... nie pojmuje tej zagrywki .... może jest ktos, kto mi objaśni ?
Wg mnie cały czas skupują ile się da a kto potrzebuje kasy, oddaje. Od miesięcy nie ma obrotów. Dlaczego? Zrobili kilkudniowe zamieszanie pewnie żeby przetestować jak zareaguje ulica gdy naprawdę zacznie się ruch. Ja poczekam aż lody ruszą. Nawet jeśli to dopiero na wiosnę. Tutaj było kiedyś 10 zł od sztuki i w końcu kiedyś wróci.
Trochę pomyśl przecież bez dogadania tej zagrywki nigdy by nie pojawiłby się taki obrót. To była umówiona zagrywka dwóch trzech spekulantów , przewalając z wora do wora
a jaki cel tej przewalanki ???????? był, bo efektów racjonalnych ni hu... nie widze !!! Chyba, ze było to wybicie ale rynek ( silne spadki) pokiereszował plany !!
Pewnie zrobili przegrupowanie wojsk. Kolejny pomocnik dostał 35k, wiec będzie im łatwiej manipulować kursem strzelając z kilku armat jednocześnie. Ciekawe ile akcji przerzucili a ile było zabrane/skupione z ulicy???