Czyżby wchodzili w pożyczki? Przy takim oprocentowaniu (a będzie jeszcze wyższe) to całkiem dochodowy biznes :-). Niemniej czekam na ESPI związane z Sanmedem.
cmpunk powiem ci szczerze ze z kazdym dniem zalamujesz mnie coraz bardziej…. jak majac akcje tyle lat mozna byc takim ignorantem I nie wiedziec podstawowych rzeczy o tej spolce. Przeciez ta spolka to jest ich spolka, maja w niej udzialy 100% I jesli ta spolka udzielala pozyczek I zarabiala to szlo na rachunek Sanwilu. Wiec jak mozesz w ogole pomyslec ze to oznacza ze teraz wchodzą w pozyczki? To raczej odwrotnie… to ze laczy sie ja z Sanwilem oznacza ze raczej z rego biznesu rezygnuja a spolka idzie w likdwidacje. Tak juz na marginesie zapytam jak szesciolatka… jak myslisz jako spolka udzielajac pozyczki bardziej przyciagala by klientow nazwa Sanwil czy moze jednak Polski Fundusz Pozyczkowy? Tak pytam… dla kolegi.
Tak jak ktoś opisał kolejny przewał w stylu przełożenie gotówki z prawej do 'lewej' kieszeni lub zza pazuchy do kieszeni ,.... tylnej ku uciesze niektórych obecnych* i kolejnych potencjalnych dawców kapitału .
____________________________ * w to ,że nijaki wcpunk posiada jakiekolwiek akcje snw , to ja już nie wierze od ok. 2 lat (5,xx)