siedzą w norach - przynajmniej normalność na forum. Jaki zasieg spadków obstawiacie? Ja sądząc po tym ze prezes chciał robic skup pomiedzy 5 a 20 PLN - obstawiam zjazd na 2-3 PLN
Kmjocie - twoja stara to nawet dopłaca :) analiza? Spółka leci na stracie ze 2Q - covid sie skończył - w 3q znowu strata bedzie - sami przyznali ze przychody z lab są znikome/nieistotne. Na kleszczach nie zarobią - wiec mośku utopiłeś hajs a na starej nie odrobisz :)
Ty to Super juz sie nie kompromituj - jęczales ze po otwarciu lab to tu kosmos bedzie - pózniej po wynikach :) jedz zrelaksuj sie z kmjotem pod namiot z jego starą :)
Ja tak jak kubek - zawsze na plusie :)
Przecież sytuacja spolki jest fantastyczna - lab, miliony, wielkie zainteresowanie etc - dlaczego mam się nie radować :)
Ale ja nie jestem zawsze na plusie. Mam 10 spółek w portfelu na których tracę. Ale akurat innogene na plusie. Hans Ty się z dupy zerwałes i myślisz że ktoś się Twoimi wypocinami bedzie przejmował
500 buhahhaaaaaaa głupi to dwa razy do tej samej rzeki wejdzie :) łykasz wszystko jak młody pelikan - na te bajery to jak widać niż nikt się nie łapie :)
Zobaczymy, wolałbym nie ale tu żadne espi nie pomaga i dalej sporo wątpliwości się pojawia. Prezes totalnie utrzymacił zaufanie inwestorów i juz nikt nie wierzy w jego słowa - teraz trzeba czekać do przyszłego roku na wyniki za 4Q zeby zobaczyć czy faktycznie pojawią się większe przychody związane z laboratorium. Co tez dziwne - dlaczego dalej nie zwiększyli udziałów w CEGC - przeciez to prosta sprawa - ale jak widać tam musi byc jakis konflikt z właścicielem laboratorium
Poczekaj parę dni max tygodni. zwijają kolejne punkty covid, wyniki za 3Q bedą fatalne - na 100% będzie strata - patrząc na 2q - totalne rozczarowanie. nie wygląda to dobrze ……