jasne ze moze byc to juz zalezy od spekuly obserwuj i sie ucz, zalezy jak duzy boom na magazyny, wiatraczki bedzie i panika ogolna w PL a bedzie, obserwuj i sie ucz cbedzie pompowanko jak covidy 2lata temu na ktorym przezylem niezly rajd.. :DDD
ale mi najbardziej zalezy jeszcze na niskiej cenie by jaknajwiecej dobrac jeszcze poki kurs w gr a nie w grubych zlotowkach wtedy to ja bede wam odsprzedawal znacznie drozej co mi teraz sypiecie do koszyczka, wiec juz nic nie pisze, powinienem nawet zle pisac o spolce naganiac na spadki byscie sypali coraz nizej lesczyki bym wiecej zebral i oddal wam po x badz xx zl na groce za x / xx miesiecy i tak sie stanie wiec juz nic nie pisze i nie kierujcie do mnie zadnych pytran, chcecie to sypcie kto wam broni :DDD
im nizej tym lepiej tym wiekszy zysk w przyszlosci bo i tak xx zl tu bedzie tyle w temacie uczcie sie spojrzcie na kurs za x badz xx miesiecy w tym czasie do miliona akcji dojde jak bedzie nadal 50gr gr marzy mi sie po 10gr dobrac jeszcze, ale marzenia sie spelniaja czasem nie? a po 5-10zl oddam za rok i tak :D tak sie zarabia grubo na spolkach wlasnie co czynie od lat :)
Dnia 2022-08-29 o godz. 10:15 ~spekulant napisał(a): > jasne ze moze byc to juz zalezy od spekuly obserwuj i sie ucz, zalezy jak duzy boom na magazyny, wiatraczki bedzie i panika ogolna w PL a bedzie, obserwuj i sie ucz cbedzie pompowanko jak covidy 2lata temu na ktorym przezylem niezly rajd.. :DDD
No obserwuje cię od ponad roku i nauczyłem się już że gadasz kocopoły.
Co za dno, ten swój mały pakiet powinienem od razu walić pkc a nie czekać że ktoś kupi skoro jest tak przyszłościowa. Dobrze że wczesniej czesc sypnalem po 61
Całkowita destrukcja popytu , tu się kończy bal. Sytuacja z hakami i groszolapami nie napawa optymizmem , był jeden dzień z milionem obrotu wydawało się że to już a jednak to za mało na wzrosty i co mamy cofkę aż do podstawy wybicia ? Szkoda papieru, szkoda nas.
Polska popełniła samobójstwo , tzn popełnili jej samobójstwo. Spekulant myśli że jak kupi akumulatorek to będzie bezpieczny i uśmiechnięty bo ciepło będzie w domu. I że ludzie rzuca się na akcje monitora bo przecież tanie są w kryzysie który obedrze nas ze skóry i to bardzo szybko. Tak też sobie marzyłem domek na wsi pod lasem własne pole opal woda .. wsi spokojna wsi wesoła.. niestety rzeczywistość jest inna.
Dlaczego za każdym razem się cofa kurs?
Wszystkie informacje to tylko moment na wywalenie akcji? A przecież piękna przyszłość dla spółki się rysuje a kurs ledwo 50gr co rok temu był po 1zl q dwa 2zl? Co to jest za bieda?