na boomie magazynow energii oraz mini wiatrakow na to tez bedzie boom pewnie jeszcze tej jesieni,zima, podwojny boom moze szybko dogonic kapitalizacja Sunexa czyli ok 500mln zl co by dalo ok 5zl za akcje, czekamy.. :) na zime mysle ze bedzie moze juz na jesien zobaczymy, bo w miedzy czasie nie jedna fajna umowa, info wpadnie tez co wywola zwyzke kursu, jeszcze dobralem w ostatnim dniach na korekcie przed rajdem w gore, dzieki kolkowiczom/groszolapom i wiszacym na hakach niecierpliwym co nie maja pojecia jak mocno urosnie Minutorek za jakis czas lubie was za to, moze sypniecie jeszcze nizej znow dobeirze sie z gory dzieki! Oddam w przedziale 3-5zl moze 10zl spekulacyjnie czas pokaze, pozdro :D
Zdecyduj się , gdyby do zimy urosło 3-5zł to ile musiałoby urosnąć w 2023 żeby zostać spółka roku? 20zł? Póki co ledwo 50gr się trzyma. A do złotówki to 100% to 3 zł 500% ma razie to bajki opowiadasz od dwóch lat. Nałykales się bajek o przyszłości powyżej złotówki to śpiewasz
3zl jak bedzie do konca 2022r to i tak moze byc Sunex spolka roku 2022 bo urosla wiecej wliczajac split no chyba ze do konca roku 5zl lub wyzej MTE bedzie to moze spokojnie konkurowac z Sunexem i byc spolka roku w tym roku juz ale czy az tyle tak szybko urosnie nikt nie wie czas pokaze. Mysle ze to zajmie kilka-kilkanascie miesiecy wzrost kilka tys % na MTE podobnie jak bylo na Sunexie, pozostaje czekac, poki co tanio smieszna kapitalizacja a potencjal ogromny. Sypcie sobie dalej, jak juz pisalem kiedys dojde do 1mln akcji z rodzina jak bedzie dalej tak nisko wyceniany duzo nie brakuje, do 700tys akcji sie zblizam z rodzina juz wczesniej mowilem o 600 akcje czas mija i dobieramy caly czas, do konca roku do 1 mln dojdziemy, no chyba ze wystrzeli nagle na 5zl to oddam nie bede dobieram na takiej podbitce wiadomo glupi nie jestem sprzedam wtedy wszystko z poteznym zyskiem. Smieszna mnie ludzie co po obecnej cenie sprzedaja i daja zarobic innym jesli wytrzymaja do kilku zl chociaz bo tyle bedzie jak nie lepiej (kwestia czasu) a po x a moze nawet xx zl beda najwieksze obroty w historii spolki w milionach zl co sie sprzeda nawet w 1 dzien caly pakiet jak na Sunexie ostatnio na gorce czy dawniej na Columbusie.. :D
na caly dzien bede mial prad bo magazyn energii kupuje na mieszkanko a ze mam male i na prad zadnego gazu i wegla to mi wystarczy, trzeba myslec mam male koszty im mniejsze mieszkanko tym mniejsze koszty :) magazyn energii wystarczy jak wylacza na kilka dni prad podladuje magazyn i bede mial znow prad na x dni a wiekszosc Polakow jak w srtedniowieczu bedzie zyla :D
jak nie wystarczy to dokupi sie baterie lub magazyn energii o wiekszej mocy co starczy na kilka dni w mieszkaniu tylko ze to juz koszt wiekszy to nic co zrobic, kupie by miec prad dostep do notowan Minutorka czy kuchenki, lodowki, tv :)
Dzieki lescze za akcje po 50gr jeszcze. Teraz na ok 3-5zl pojdziemy moze 10zl lub wyzej(spekulacyjnie na fali blackoutow na zime i boom na magazyny energi oraz wiatraczkow) bye zegnam was :) uczcie sie kilka miesiecy to potrwa co prawda, ale kto wytrzymal bedzie grubo zarobiony ale juz bez was hihi uczcie sie od mistrza pozdro :D
Żal cię słuchać, pojaw się na 42gr jak będziesz dobierał. Spółka dobra akcje niekoniecznie. Wyobraź sobie że.moze paneli zabraknąć albo śrubki do akumulatora? I co wtedy? Spółka staje i co? Lecisz po akumulatorki do innego a tam też nie ma? I co lecisz do sąsiada po prąd? Przecież on go od dwóch dni nie ma? Klapki na oczach jak koń w dym. A tu kurs już wycenia przyszłość?
krotko na gpw siedzicie nie wiecie co urosnie co bedzie grane teraz ja siedze kilkanascie lat i kilka tys % na calym kapitale jestem do przodu sypcie nie chce tu leszczy wrocicie po 5 a moze i 10zl i wyzej zapewniam nie chce mi sie dyskutowac z miernotami wiecej zegnam