Na Steam Next Festiwal w październiku. Październik podany jest również w memorandum. Festiwal odbywa się od 3 do 10 pazdziernika. To tak aby rozwiać wątpliwości kiedy się pojawi.
To nie pomysł. Po prostu to najbliższy ogromny event. Spółka za słowami Wcześniaka otrzymała/otrzyma do testowania demo w sierpniu. Cały wrzesień na testowanie i w październiku premiera dema. Do 26 września przyjmowanie zapisów na dodatkowa emisję na zaproszenie zarządu.
Wejdzie taki jaki Ty i zgarnie megapakiet 15 tyś akcji :)
A potem zawiśnie z PP na 10 lat o ile w ogóle ten papier będzie można sprzedać.
W tym tempie produkowania gier realne zyski pojawią się razem z wizytą człowieka na Marsie. Niech się gnojki wreszcie wezmą do roboty to może i kurs ruszy w górę. Po tym jak oszukali nas w kwestii emisji w nic już im nie wierzę dlatego ich obietnice są g....o warte.
Gdzie są gry , które miały być w tym roku ?
Gdzie kasa z Raisemana?
Gdzie choćby jedno porządne demo?
Nie ma nic !
Jest tylko rozwodnienie papieru żeby byd...ki miały za co żyć przez kolejny rok ściemy, którą nam serwują od samego początku.
Pociesza mnie tylko fakt ,że kurs MG zanurkował i pewnie sra..ją tam w gacie mądrale a 80zl za akcję nie zobaczą przez wieki
Zazdrościsz mi że mam tylko 15 tys akcji ? Wystarczy używać mózgu żeby takie akcje jak true kupować za drobne a nie rodzinę zadłużać.... 15gr za akcje jak ktos weźmie pakiet to im później sprzeda tym lepiej... Także nie ma znaczenia kiedy to opchnie a zysku na dzień dobry 200% bez wydawania jakiejkolwiek gry... pomyśl co będzie jak coś wydadzą, a niech to jeszcze będzie grywalne.... długo będziesz przepraszal wszystkich.
A po czym wnosisz ten zysk 200% . Już wszystko poleciało na ryj po info o dodruku i zahaczyliśmy o 30gr a po emisji pewnie spadniemy jeszcze niżej więc co Ty mi tu bredzisz Januszu giełdowy? PP zablokuje konkretny wzrost kursu na lata i akcje, które masz teraz będziesz kisił a te z PP nawet nie masz pewności czy będziesz mógł kiedykolwiek sprzedać bo Ci spółka znowu środkowy palec pokaże za Twoje własne pieniądze:)
Ty wnosisz ze spadniemy, ja ze urośniemy. W tamtym tygodniu mieliśmy w szybkim tempie 50 gr... to przy cenie 15gr to 233% zysku.... przy informacji o publikacji dema będziemy mieć lekko 60-70 gr za akcje.. po tym wnoszę zysk.
Można w coś wierzyc lub nie. Każdy ma prawo do swojego zdania i je wyrażam.
Możesz mieć swoje Niejanuszu.
Rozwodnienie zawsze wiąże się z jednym , ze spadkiem kursu - to jest logiczne bo wartość spółki należy podzielić na większą ilość akcji . Proste jak drut ! Ty nie jesteś nawet Januszem , Ty jesteś Dyzio Marzyciel :)
Zobacz choćby na Icecode , to samo będzie u nas . Nawet jak gra będzie wypałem to wypracowany przez nią zysk rozłoży się na dużo większą ilość papieru a wzrost kursu będzie analogicznie ...
Resztę sobie sam dopowiedz Dyziu:)
Porównujesz do ice? Tam jest 127mln akcji Nie twierdzę, że będzie rosło czy spadało ale nie ma porównania Ja pp nie biorę Zazwyczaj jak wejdą pp to jeszcze spadnie szczególnie że brak produktu Poza tym nie wiadomo kiedy będą dopuszczone pp Jeśli spadnie to dokupię z rynku To i tak są grosze, a może dowiozą konkretną gre Powodzenia wszystkim
Jestem podobnego zdania . Dawać oszustom kolejny chajs i ryzykować zamrożenie go na lata to głupota. Niech sobie wsadzą w du..e to PP. Wiarygodność spółki to dotrzymywanie obietnic danych akcjonariuszom o nieważne, że prezes czy zarząd się zmienił. Ja inwestowałem pod konkretne informacje a tu wygląda na to wszystkie zostały olane a ulica potraktowana jak gó..o :)