• Cierpliwosc pojęcie względne... Autor: ~Hahaha [94.254.176.*]
    Nie w każdym przypadku cierpliwoś jest zbawieniem. Ja wiedząc co mam i na co czekam, czyli na dywidendę za parę lat a nie na szybki zarobek na handlu, mogę powiedzieć że cierpliwośc jest wskazana. Ci po drugiej stronie nie mogą tego powiedzieć, nie wiedzą co ich czeka i ile jeszcze po drodze stracą, gdy nadejdzie okazja do kolejnego tankowania, ja nie mam jeszcze dość i na 100% dotankuję.
    Bo wiem co mam i zadne glupie wpisy tego nie zmienią.
  • Re: Cierpliwosc pojęcie względne... Autor: ~Mat [94.254.176.*]
    Czekamy na dywidendę, ten czas nie jest dobry by grać na wzrostach bo mozna zostać bez akcji.
  • Re: Cierpliwosc pojęcie względne... Autor: ~Xy [89.64.47.*]
    Mówicie o dywidendzie a tu nawet wzrostów i ruchów nie ma
  • Re: Cierpliwosc pojęcie względne... Autor: ~Ggg [94.254.176.*]
    Kogo to obchodzi? Nie ogarniasz skoro tsk piszesz
  • Re: Cierpliwosc pojęcie względne... Autor: ~Gracka [94.254.176.*]
    Dziwne by było gdyby gruby projekt przygotowania spolki skarbu panstwa z sektora ecommerce robiony na newconect był ogłaszany w fazie wprowadzania. Falstart i odkrycie wszystkich kart by się janusze mogły potankować za 10 gr..
    Przyjdzie pora, wejdą na GPW i wtedy bedą obroty a nie teraz, teraz kazdy ma myslec ze to syf bez obrotow i perspektyw.
  • Re: Cierpliwosc pojęcie względne... Autor: ~Xy [89.64.47.*]
    Tylko czytałem w zeszłym roku że w 2022 mają wejść a giełdę
  • Re: Cierpliwosc pojęcie względne... Autor: ~Mat [94.254.176.*]
    Obijają się, chcą zniechęcic by ludzie im oddali w panice myslać ze tutaj nic nie ma

Jezeli nie rozumiesz tematu to lepiej go zostaw w spokoju, sprzedaj akcje i zajmij się czyms innym, po co masz się męczyc? Serio, to nie inwestycja dla mientkich wackow.
  • Re: Cierpliwosc pojęcie względne... Autor: ~Gracka [94.254.176.*]
    Mozna tu zrobić wzrost bo na taki temat nie trudno zwerbować grubszy kapitał ale po co? Co to zmieni? Im mniej ludzi teraz wie tym lepiej dla nas, pozostanie tylko elita a plewy odpadną na pierwszej podbitce
  • Re: Cierpliwosc pojęcie względne... Autor: ~Nnn [94.254.176.*]
    Po co wy tutaj siedzicie i sie meczycie skoro nie rozumiecie to bez sensu, krowy doić a nie za inwestowanie
  • Re: Cierpliwosc pojęcie względne... Autor: ~fazan [37.120.136.*]
    wszystko po kolei, najpierw wysyp prezesa pozniej rezygnacja i wielka drama (wtedy będzie czas na zakup ostateczny), nowy prezes i do debiutu na GPW brakuje tylko załatwienie spraw z akcjami. Wszystkie akcje są już wprowadzone do obrotu, jedynie mogą zrobić jeszcze jeden dodruk dla funduszu PPK ale to może już być na GPW robione.
    Prezes twierdzi że będzie składał wnioski o wprowadzenie serii F do obrotu, akcje sypie od paru miesięcy więc jest ogromne prawdopodobieństwo że te kłamstwo zabierze ze sobą bo do wprowadzenia na rynek nie dojdzie. Będzie znadnie stanowiska i objęcie go przez Grzegorza Siwińskiego. Grzegorz Siwiński umorzy serię F i wtedy spółka dostanie zielone światło do wejścia na GPW.

Sami widzicie ludzie że już bliżej niż dalej, teraz pozostało tylko wyniana prezesa czyli dołek na kursie i objecie nowego prezesa i on już nie będzie twierdził że trzeba to do obrotu wprowadzić bo może Wieliczko poda info że dostali odmowę od KNF na wprowadzenie tego do obrotu i nie podadzą szczegółów. To logiczne że nikt na to nie zezwoli, ale coś można na tym ugrać.

Czytajcie Janusze, to jak wygrana w totka ale jeszcze tego nie kumacie..
  • Re: Cierpliwosc pojęcie względne... Autor: ~Jadzia [138.199.47.*]
    nie dajcie się okraść z akcji przez tych amatorów spekulacji

już blisko, jedni czekają tu już 6 lat a mimo to i tak się opłaca bo będziemy mocno obdojeni, jak lordy
    zaorski bedzie nam drinki nosił
[x]
PLANETB2B -1,75% 0,06 2025-09-24 16:23:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.