• Super info Autor: ~Aaa [37.225.23.*]
    Rozpoczęcie fazy bezpieczeństwa badań klinicznych diagnostycznej mikrosondy optycznej inPROBE w HER2-dodatnich oraz HER2-ujemnych nowotworach piersi
  • Re: Super info Autor: ~Inwestor [5.180.61.*]
    Info super ale dzis chyba przegralo z Biomed i tam wszyscy “poszli”
    W kolejnych dniach licze ze rynek zauwazy, przetrawi i wroci. Poszlo tez sporo publikacji prasowych
  • Re: Super info Autor: ~Zibikor [31.6.150.*]
    No właśnie, biomed nas wyparł, ale możliwe, że ludzie poczytają i ruszą na zakupy. Ważne, że nie spada ;)
  • Re: Super info Autor: ~CarlosRoca [94.254.164.*]
    Cieszmy się ciszą … przynajmniej nie ma tu jeszcze tego całego spamu … a przyjdzie i tutaj nasz czas … tylko wtedy tez niestety zleci się szarańcza … i skończy się spokój …
  • Re: Super info Autor: ~Zibikor [31.6.150.*]
    Ten zapis budzi trochę moje nie pokoje, co oni kombinują "a wprowadzona zmiana wynika z faktu tworzenia obecnie przez Spółkę grupy kapitałowej, w skład której wchodzi spółka celowa FiBioMed Sp. z o.o. z siedzibą w Lublinie i wynikający z powyższego obowiązek sporządzania skonsolidowanych sprawozdań finansowych"
  • Re: Super info Autor: ~Inwestor [89.186.20.*]
    No maja przeciez spolke zalezna w ktorej rozwojaja technologie biosensora fotonicznego w chorobach zakaznych (tam jest grant z NCBR na ponad 10mln zl).
    Do tej pory badali jednostkowe sprawozdanie a teraz musza konsolidowac (jako spolka notowana - wczesniej nie musieli).
    A do tego trzeba miec odpowiednia umowe z audytorem
    Jak dla mnie porzadek w papierach a Grant ich na pewno odpowiednio zweryfikuje
    To cos jak Scope mial Curiosity ktore sprzedal do BioRad za $170m - tu tylko ta spolka celowa moze byc tyle warta jak im wyjda sondy swiatlowodowe do diagnostyki chorob zakaznych (tak apropos rownie przelomowe rozwoazane bo badanie prawie 100 probek w czasie rzeczywistym)
    Wg mnie nic nie kombinuja - wrecz przeciwnie raportuja dobrze i uczciwie
  • Re: Super info Autor: ~Felipe [31.61.182.*]
    Ile może być warta ich technologia?
  • Re: Super info Autor: ~Aaa [37.47.240.*]
    https://youtu.be/qEh5g_b5eJY
    52 minuta filmu.
  • Re: Super info Autor: ~Aaa [37.47.240.*]
    Sorki, 20 minuta filmu.
  • Re: Super info Autor: ~Inwestor [194.233.96.*]
    W mojej ocenie nalezy rozwazac core technologiczny (techn. SDS to platforma biosensorow swiatlowodowych) jako jedna wartosc - i ja bym pewnie jej nie sprzedawal
    Wokol tego SDS buduje aplikacje: pierwsza w rakach piersi to wg mnie rynek na 2-3mld$ ale jak ktos to kupi to z duzym dyskontem (ja bym celowal w 200-300mln$)
    Druga aplikacja juz rozwijana to choroby zakazne (ta spolka corka Fibiomed) - tutaj mozna to przylozyc do Scope (170mln$) i z tym raczej nie dyskutuje bo to konkret
    Ta technologia jak mowia na prezentacja to tez inne nowotwory, choroby oczy czy monitorowanie pacjenta nowotworowego w zakresie stezenia docierajacego leku
    To ostatnie wg mnie moze byc warte najwiecej i po to moze siegnac big pharma - wyobrazcie sobie ile pharma moze byc gotowa zaplacic za mikrosonde mierzaca skutecznosc ich leczenia? Moja wyobraznia mi mowi ze to moze byc warte najwiecej.
    Na pytanie ile to w sumie moze byc warte? Chyba na tyle duzo ze szkoda podawac cyfre.
    Nawet jak to sdyskontujemy o ryzyka, czas, itp to i tak te akcje dzis sa tanie jak słoma.
    Ja dokupuje powoli na dolkach i zobaczymy co dalej
  • Re: Super info Autor: ~Zibikor [46.204.76.*]
    Aha, już czaje. Dzięki za wyjaśnienie
  • Re: Super info Autor: ~Felipe [185.212.107.*]
    Ok dzieki, konkretne kwoty tam wchodza w gre
  • Re: Super info Autor: ~Inwestor [82.180.151.*]
    W mojej ocenie nalezy rozwazac core technologiczny (techn. SDS to platforma biosensorow swiatlowodowych) jako jedna wartosc - i ja bym pewnie jej nie sprzedawal
    Wokol tego SDS buduje aplikacje: pierwsza w rakach piersi to wg mnie rynek na 2-3mld$ ale jak ktos to kupi to z duzym dyskontem (ja bym celowal w 200-300mln$)
    Druga aplikacja juz rozwijana to choroby zakazne (ta spolka corka Fibiomed) - tutaj mozna to przylozyc do Scope (170mln$) i z tym raczej nie dyskutuje bo to konkret
    Ta technologia jak mowia na prezentacja to tez inne nowotwory, choroby oczy czy monitorowanie pacjenta nowotworowego w zakresie stezenia docierajacego leku
    To ostatnie wg mnie moze byc warte najwiecej i po to moze siegnac big pharma - wyobrazcie sobie ile pharma moze byc gotowa zaplacic za mikrosonde mierzaca skutecznosc ich leczenia? Moja wyobraznia mi mowi ze to moze byc warte najwiecej.
    Na pytanie ile to w sumie moze byc warte? Chyba na tyle duzo ze szkoda podawac cyfre. 
    Nawet jak to sdyskontujemy o ryzyka, czas, itp to i tak te akcje dzis sa tanie jak słoma.
    Ja dokupuje powoli na dolkach i zobaczymy co dalej
[x]
SDSOPTIC -5,48% 6,90 2025-10-24 16:48:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.