Myk jest tu już o 1 roku albo 2 lat ! Kiedyś pokupowali akcjie po 2,20 zł i zeszło do 30 gr ! A po co ? I czekają aż powychodza zniechęceni ! Piszesz skup akcji ok ! Ale kiedy ? Mają czas od ogłoszenia skupu do 24 miesięcy to im się nie spieszy ! Bo kasa jesze mogą operować !Ja tak myślę przynajmniej !akcji chcą skupić 3mil 200 tysięcy ! Kasę mają 3m300 tysięcy bo JRH im oddał ! A akcji w wolnym obrocie jest właśnie 3m200 tyssi he ! Chcą mieć wszystkie tylko po co ?! Pod przejence dla innego podmiotu ! I teraz czy się opłaca im sprzedać akcjie po. Do 1 zł bo puzniej mogą być więcej warte !? Taka możliwość też jest !?
po 30 gr jak masz wole parę tysi to można brac ,ale nie wiadomo jak długo trzeba będzie czekac na ten skup..Powiedzmy ze za rok im odsprzedaz w skupie po 60 gr to prawie 100% zysku.Nie namawiam,ale też nie zniechęcam.
Piszesz 60 groszy ale przeznaczone jest 1 zł no ok do 1 zł ! Fakt czas czasem bo niewiadomo kiedy skup !a jak przetrzymasz skup i nie sprzedasz to i może być realnie i 2 zł i 5 zł .bo pocoś chcą te akcjie mieć ! Ale Togo jeszcze nie wiemy ! I to też może być perełka .trzeba poczekać i się okaże
60 gr to przyklad ty proponujesz za ile sprzedaż na dzień dzisiejszy wyceniaja skup 1 szt na 1 zł,ale mozesz chciec np 80 gr,dziwne w tym jest to że zarzad sam nie skupuje z parkietu jak tak tanio stoja.
Ok rozumiem ! Nie skupują bo mają czas dalej tak twierdzę ! I kasa opererowac mogą jak chcą. A skup do 24 miesiecy .a jak stwierdzą skupujemy to zwiną dózo akcji do złotówki taniej nisz 1 zł .tu jest czas na przeczekanie co będzie się dalej działo i jaki i kiedy jakiś podmiot tu wejdzie .ale o takich infach to my się dowiemy na końcu.A wtedy kurs już wystartuje wyżej
Tez tak myślę . Bo chcą tyla akcji skupić ile jest w wolnym obiegu 3mil200 tys a resztę maja oni .wiec chcą mieć wszystkie i dyktować warunki .jak by się pozbywali akcji to by wyglondalo ze chcą upłynnić a tu chcą skupić ! I innemu podmiotowi za większe pieniądze sprzedać lub w jakimś sensie się dogadać.trzeba czekać