• BOJKOT PP !!!!! Autor: ~WKURakcjonariusz [185.246.210.*]
    Nie bierzmy tej makulatury. Pokarzemy środkowy palec Wczesniakowi . To jest następny WAŁ MG I TGS . To jest plucie w twarz małym akcjonariuszom. WON PP , WON drukarnia
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Ndjdjh [104.200.150.*]
    Jestem za to jest oszustwo i złodziejstwo
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Nhhg [104.200.150.*]
    BOJKOT
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Nowy [185.212.169.*]
    Zgadzam się. Po drukarni kurs będzie 15-20 groszy . PRECZ Z DRUKOWANIEM AKCJI . Cała ta banda z Nowakiem gaworeckim i wcześniakiem kupią sobie oczywiście akcje po 15 groszy nie mając żadnego prawa do pp . Szuje
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~grek [85.222.97.*]
    W tych spółkach już tak wszystko zaczyna śmierdzieć, że już nikt im nie ufa, nikt sie nie da nabrać na piękne słówka prezesa, to jest gniot z niejednym trupem w szafie
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~kocur [193.176.86.*]
    Przypomnijcie sobie co obiecywał mrugajacy gruby kot. NIE BEDZIE ŻADNEJ EMISJI, WARTO KUPOWAĆ PO 2,5, TANIOCHA, po czym sam się wysypał
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Jacobb [188.146.204.*]
    Popieram obiema nogami :)
    Mówiąc młodzieżowo mam wyje..ne na ich PP a prawo mam do ponad 150k . Czuję się oszukany na maxa przez kuta..ów z MG .
    Więcej grosza im nie dołożę za te wszystkie przekręty , które nam zrobili do tej pory . Jak będzie trzeba to sobie wytapetuję domek na wsi ich akcjami ale prawdę trzeba mówić głośno! Oszuści!
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~cichy79 [79.184.201.*]
    Co to za dzień ,wyjątkowy wysyp dzbanów
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.197.134.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Onaaa [95.160.159.*]
    Coś stopniał ci ten pakiet
    Niedawno pisał że ma papieru 200k a dzisiaj prawa poboru tylko 150k
    Chyba jacobek Wojtusia wspomògł na komunię Cury
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Jacobb [188.146.135.*]
    Po info o dodruku odchudzanie poszło, nic w tym dziwnego . Trzeba było reinwestować w co innego i lizać rany. Przykre ale prawdziwe:)
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~aaaaaaaaaaaaaaaa [213.25.153.*]
    Nikt Wam pistoletu do głowy nie przystawiał, nikt Wam na konto maklerskie się nie włamał i kupował akcji tej spółki. Dobrze wiedzieliście, ile jest warte słowo prezesów na NC, taki prezes Inno Genne, czy Aqua Tech opowiadali kity, szczególnie, że te zapewnienia KKH Herbal nie były w espi. Poza tym, ci którzy obiecywali, nie są już w zarządzie. Poczytajcie KSH, czy członek zarządu jest przyspawany do tejże funkcji do końca życia?

Wiem, wiem, trochę sobie jaja robię, ale jak wyciągam palec sprawiedliwości w stosunku do Barta i Pantarana, to ich obrońcy właśnie takiej używają retoryki.
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~basza2 [89.64.52.*]
    Czemu PP jest złe ? Nie rozumiem . Ja napewwno skorzystam bo taka okazja zdarza się raz na 5 lat i mam gdzieś co Wy tutaj wypisujecie. Jakoś im ufam i ogólnie są fajni chodzą w garniturach mają fajne autka .Wziołem i jestem z siebie dumny.
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Przecież oni tak piszą żeby jak najwiecej waszych akcji łyknąć po 15 gr... każde niewykorzystane pp będzie sprzedawane w drugiej turze... nie dajcie się tym oszustom u góry. Poszanujcie swoje prawo. 15 gr za akcje tej spółki to świetna cena.
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Jacobb [188.146.135.*]
    A ja nie wziąłem:))))))))
    Gramatyka a potem giełda:)
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~goster [185.54.230.*]
    ja już mam dość. zgłaszam sprawę do prokuratury i knf i stowarzyszenie inwestorów indywidualnych. niech wezmą się za tą bandę
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Aniołbiałyproszek [87.197.134.*]
    Oj ale trolki się porobiły ze zaczęły wrzycac stare posty aby nie było widać prawdy - Gaworeckie , nowaki Wrześniak PRAWDY SIĘ NIE DA UKRYĆ . Prawda będzie zawsze na wierzchu
    Oszuści namawiają do bojkotu ! Uważajcie, nie dajcie się oszukać!
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~aaaaaaaaaaaaa [31.61.185.*]
    Nie trole, wcześniej naganianie na kupno spółki bez niczego, teraz wajcha w drugą stronę, wujkowie dobra rada, zniechęcają do spółki. Każdy niech wyciągnie wnioski.
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Zgred [31.179.123.*]
    Donosiciel. A fe.
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Białadamawczesniaka [107.181.178.*]
    Wcześniak do dymisji i wypie rdalac z MG . Niech tem bur del weźmie play way
    True games nie jest mg ani playway to spółka współpracująca a nie zależna payacu. Nie mieszaj tu.
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Jacobb [46.204.76.*]
    Nie wyzywaj Edziu innych , MG ma pakiet kontrolny w TGS więc kto tam rządzi? Kto przegłosował dodruk hę? Kto nas zrobił w ch...?
    Zejdź na ziemię i nie troluj . Broń fakty a nie marzenia .
    wytłumacz mi mądralo ,że ten dodruk to coś złego ,nowe akcję są dla wszystkich dotychczasowych akcjonariuszy ,
    ja wiem ,że wy uwielbiacie jak przychodzi gruby jako inwestor bierze wszystkie akcje , są pieniądze na projekty ale nie
    z waszych a wy możecie tylko liczyć zyski .
    MG ma raptem 35 % akcji ,pozostali 65 % ,nawet na ostatnim walnym widać ,że tylko MG głosowało za nową emisją
    inni byli przeciwni a gdzie była ulica ,czy Ty byłeś na walnym ?
    Potraficie tylko szczekać i ujadać no i oczywiście oczekiwać legendarnego grubasa ,który przyniesie wam zyski .

• Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Jacobb [46.204.76.*]
    A Ty mi wytłumacz mądralo co zrobi MG ze swoim PP ?
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Książę [212.89.239.*]
    Nonie wezmą jak w innych spółkach bo dziady nie maja kasy
    przypuszczam z dużą dozą prawdopodobieństwa nie będą zainteresowani to emisją ,być może inni związani
    z true games złożą zapisy dodatkowe .
    przypuszczam ,że MG liczy się z 15 mil nowej emisji co daje 2 mil zł /ich pula to 7 mil nowych akcji /
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Stodoła [87.101.34.*]
    Cichy a może Ty byłeś na walnym? I skoro taki jesteś mądry to wskaż zalety tej emisji? Bo chyba nie wmówisz że rozwodnienie akcji jest dobre. I że emisja gdy spółka nie ma produktu i nie zarabia budzi zaufanie? Jesteś z MG i tyle w temacie. Zresztą nie Ty jeden tu... o przyzwoitość więc Cię nie posądzam.
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Antytrol [5.62.20.*]
    Stawiam tezę : ~Kroledward1 i Jacobb to są ludzie - TROLE Z mg (specjalnie pisze małymi literami ) albo sam wcześniaczek lub nowaczek . No panowie trochę odwagi . Ujawniajcie się: ile akcji kupionych ile sprzedamych . Ile milionów żeście przytulili . Bidulki brakuje wam na chleb i trzeba wały robić aby żyć . Dramat i porażka
    Poniekąd racja. Jako akcjonariusz poczuwam się do roli ojca projektu i współwłaściciela spółki. Zależy mi na promocji firmy, jej produktów i zachowania jej dobrego imienia. Wiem co zrobiłem i robię co mogę żeby na swojej inwestycji zarobić. Na tym to polega. Liczę na wzrost wartości moich udziałów, a kiedyś nie pogardzę dywidendami. Rozumie że firma potrzebuje pieniędzy na rozwój i zazebienie się kolejnych produktów. Dlatego w pelni swiadomie wykupie pp przekazujac kapital do spolki, a w zamian otrzymam kolejny pakiet udzialow w rewelacyjnej cenie, z naprawde duzym potencjalem zysku.
    Każdy kiedyś zaczynał i początki nie zawszę są łatwe. W firmy, które prowadzę prywatnie (nota bene niemajace nawet nic wspolnego z gamingiem, bo to bliska pokrewna branzy budowlanej) również inwestuje, stawiam hale, kupuje maszyny, brałem kredyty, które kończę spłacać z wypracowanych dzięki tym inwestycjom zyskom.
    Nie zaangażowałem tu ogromnych pieniędzy, od zawsze znam słowo "dywersyfikacja" i nie czuje żadnego rozgoryczenia z CHWILOWEGO spadku wartości moich akcji. Anta chwile mam srednia cene 93gr. Z nowymi akcjami 41gr. Moge prywatnie podeslac sreena z dm mbanku z moim pakietem. Nie mam nic do ukrycia.
    Widzę natomiast masę ludzi bez żadnego przygotowania psychlogicznego do inwestowania i ich żałosne żale. Nikt was nie oszukał. Oszukujecie się sami. Za 5 albo i za 10 lat ja z dużą dozą prawdopodobieństwa będę zachwycony z dzisiaj opłacanych w ramach pp akcji. Liczę że zarobię krocie i nikt nie zabroni mi w to wierzyc i wyrażać mojego zdania.
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Antytrol [87.197.134.*]
    My akcjonariusze przeciwni drukarni wcześniaka tez jesteśmy właścicielami firmy i zależy nam na sukcesie ale zostaliśmy oszukani przez wcześniaka i dał nam w mordę . A prezes ( a właściwie kto jest prezesem tek spółki nijaki cze niejaki Westfal - kto to jest ? Nawet na WZ nie przychodzi ) nie nie wie i nie kuma . Nie buduje się sukcesy firmy poprzez propagandę tylko budowę fundamentów firmy i prowadzenie działalności operacyjnej polegającej na produkcji i sprzedaży gier . Popatrz na finanse tego gniota i kiedy brakło pieniędzy wymyślili następne dojenie kasy od ludzi którzy im zaufali - tak się buduje dobre imię firmy ? Jak ty tego nie widzisz i nie potrafisz ocenić faktów i bilansu to znaczy ze jesteś ślepy , głuchy i .,… Nie kompromituj się więcej chyba ze trolujesz to i tak wcześniak będzie za to płacił naszymi pieniędzmi .
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Antytrol [87.197.136.*]
    Nie buduje się zaufania i renomy poprzez propagandę tylko poprzez budowanie fundamentów spółki i produkcje gier. Popatrz na finanse tego gniota . Jak nie znasz faktów i nie umiesz analizować finansów to jesteś ślepy , głuchy i niewidomy
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: djvino [185.152.122.*]
    Hej,

Jestem z Tobą. Już wykorzystałem pp, i na dodatkowe zrobiłem zapis.

Pozdrawiam i życzę powodzenia!
    za rok dwa weryfikujemy temat
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Jacobb [46.204.108.*]
    W obecnej sytuacji chętnie zamieniłbym się miejscami z takim Wcześniakiem a nie wisiał na haku z całkiem sporym pakietem papieru :)
    Dramat to masz w głowie stawiając takie tezy - nic więcej nie dodam w ramach komentarzu .
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Antytrol [87.197.136.*]
    Ile Jacobb wczesniaczek płaci za trollowanie ?
    Byłem na walnym połączeniowym 12 stycznia .
    Każde rozwodnienie akcji jest złe ,ale tutaj już mleko się rozlało ,niech każdy podejmuje decyzje sam ,ale również niech
    sam bierze odpowiedzialność za swoje czyny .
    Ludzie brali akcje po 2 zł i mają pretensje do wszystkich tylko nie do siebie to wygląda bardzo słabo .
    Ja osobiście biorę moje pp i odpowiedzialność z tym związaną i do głowy mi nie przyjdzie ,żeby kogokolwiek
    oskarżać kiedy projekt nie wypali .
    Staram dyskutować się z tym rozszczekanym tłumem używając merytorycznych argumentów .
    Wiadomo nie od dziś ,że na giełdzie jedni robią kokosy inni bankrutują ,jeżeli ludzie widzą przekręty
    to od tego jest prokurator .
    Jestem zwykłym inwestorem z ulicy ,nigdy nie jestem związany z jakąś firmą a tym bardziej z MG .
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Książę [212.89.239.*]
    Kto ty jesteś pajacu ?
    jeżeli pytasz mnie , jestem inwestorem posiadającym 124000 tyś starych akcji i złożyłem zapis podstawowy na 186 000 tyś
    akcji ,ciągle zastanawiam się nad zapisem dodatkowym .
    A Ty to kto ?
    Ty nawet nie umiesz napisać po polsku ile masz akcji, według tego co napisałeś, to masz 124 000 000 akcji i zapisałeś się na 186 000 000 akcji, zero wiarygodności. Zero.
    brawo bystrzak ktoś popełnił błąd ,pociągnij to dalej .
    miało być bez tyś .
    Jestem akcjonariuszem z pakietem 15 000 tys akcji true usrednianych od maja tamtego roku. Mam w swoim portfelu od 9 do 10 spolek zazwyczaj, raczej dlugoterminowo i najczesciej startupy.
    Spekuluje na cfd na surowcach. Obracam walutami fizycznie. Pozatym jestem wlascicielem lub wspolwlascicielem trzech firm, a prywatnie mezem i ojcem dwojga dzieci.

Aktualnie biorę 22500 pp true i raczej 7500 dodatkowo.

A ty kim jesteś książę?
    Idź stękać i marudzić pod budkę z piwem.
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~LP [31.178.155.*]
    Jak zakupię akcje z PP to kiedy mogę je sprzedać ?
    Bojkot ! Nie kupuj bo nigdy nie sprzedasz !
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~LP [31.178.155.*]
    Pytam, bo nie miałem tego przy wcześniejszych inwestycja.

Szukam rozwiązani dla siebie, nie dla innych.
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~akcjonariusz [5.206.244.*]
    Kilka miesięcy do pół roku max
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Giełdomaniak [84.17.52.*]
    Do Akcjonariusza
    Nie wprowadzaj ludzi w błąd i napisz precyzyjnie
    Akcje mogą być za kilka miesięcy, za pół roku, za kilka lat a nawet w ogóle mogą nie zostać dopuszczone do obrotu giełdowego
    1. PP to jest biurokracja; papiery, rejestracja w sądzie - która może potrwać kilka miesięcy
    2. Dodatkowo, Sąd w cale nie musi zarejestrować PP i akcje mogą nigdy nie wejść do obrotu

Rozwodnienie akcji
    to już nie będę pisał zapraszam do lektury
    https://sindicator.net/baza_wiedzy/wskazniki_wartosci_rynkowej/cz_cena_do_zysku 

https://businessinsider.com.pl/gielda/rozwodnienie-akcji-kiedy-ma-miejsce-i-na-czym-polega/6680bl9 
    Trzeba było wiedzą swiecic jak kupowałeś tu akcje po 3 zł... a nie teraz ludzi pouczać.
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~cichy79 [79.184.202.*]
    pieniądze z zapisów trafiają do KDPW i dopiero po rejestracji w sądzie dostaje je spółka ,gdy akcje nie zostają zarejestrowane
    to pieniądze trafiają z powrotem do inwestorów ,to po pierwsze a po drugie zgodnie z regulaminem NC spółka ma czas do roku
    złożyć wniosek o dopuszczenie nowych akcji do obrotu od momentu rejestracji w sądzie .
  • Re: BOJKOT PP !!!!! Autor: ~Kroledward1 [37.248.250.*]
    A jeśli nie złoży wniosku o dopuszczenie do obrotu? A ile czasu mają na dopuszczenie do obrotu od zlozenia wniosku ? To zależy od ?
[x]
TRUEGS -2,76% 0,32 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.