"i tak średnia musi być 3 złote a nie więcej ,tak ,że i tak musi spaść w najbliższym czasie." Właśnie! Dlaczego utrzymują 3 przy prawie zerowych obrotach? Wczoraj przez cały dzień przemieliło się leniwie kilka tysięcy akcyjek a na zamku rapem 40k. Dzisiaj pewnie to samo? Ktoś coś kuma?
No chłopaki się wymienili papierem toaletowym przed zrzutem. Jestem ciekaw kto na to pozwala na takie numery. Obroty dzienne średnio po parę set sztuk i nagle wymiana paru chłopców ciekawe na kogo koszt Na GPW idzie kolejna zwala to i tego badziewia nie oszczedzi
Teraz zacznie się prawdziwą jazda we wrześniu .GPW będzie w tym pomagać bo na WIG20 na miesięcznym gwiazda wieczorna.Teraz już nie czekamy na 2,2 .Czekamy na 1,98 i tam trzeba w okolicach 2 podbierac
Dzięki za to przypuszczenie ale jak tak będzie to mam nadzieję że KNF to zbada a tymczasem czekamy na 1,8 to dołki wieloletniego trendu spadkowego niech spółdzielnia tam się wymieni
Ponad rok temu zamiesciłem własną AT .w górnym poście .Kurs ewidentnie zmierza do dolnej bandy czyli 2 pln .A co stanie się przy 2 pln byc może ktos zacznie podbierać .Bo jak na razie społdzielnia pozwala na bezwładne opadanie i wykrwawianie sie ulicy .nikt z prawej nie bierze kompletnie. Ale ze nikt nie chce podbic i wywalić na podbitce tzn ze nikt wiekszy tu nie wychodzi.
Ja tu w żadne at nie wierzę to są mrzonki te rgr to coś Ci się wydaje a równiie dobrze może być 1,7 jak się uprą przed walnym. I właśnie WALNE bo uważam że to pokazówka i powód do zmian chyba w radzie i może w zarządzie,
Jesteśmy największym producentem świec w europie.
Taki Polwax w porównaniu z Bispolem, Koroną (teraz grupa Gala), Mueller czy KCB nie jest dużym producentem świec.
Już to kiedyś pisałem że Polwax miał się dobrze gdy mieli bardzo tanie surowce z Lotosu teraz działają na warunkach rynkowych i jak widać dołują.
To po co ING I sobic... dokupowali w 2022 razem ze 3 mln akcji skoro to ma dołowac , chyba ING zna najlepiej sytuacjie bo im pożyczki pod zastaw 250 mln robi , tyle cenią zakład nie te 70 mln z giełdy
Nie sprzedali waxu , świece poszły, po coś to trzymają , ja sądzę że mają to przygotowane pod ukraine, nie ma bata tam popyt na wax będzie, okopy świece , wyłączenia prądu, na pewno mają to rozpoznane a i znają się z ukraincami , jest taki fundusz private... to ukraiński chyba jesht
w 100% predzej ciebie braknie niżli Polwaxu, żeby takie głupoty pisac, to trzeba nie miez najmniejszego pojęcia o sytuacji firmy i jej mozliwościach !!!
ING sypie… na Polwaxie i Lentexie
Koledzy M i S zawzięli się i nie chcą zrobić skupu ani wypłacić dywidendy. Wiec wkurzyli ING. Ci nie maja komu oddać a kupca nie ma bi po co skoro można taniej kupic
nie pij tego taniego bimbru bo ci resztki mózgu wypali i bedziec robił w gacie. To tyle na twoje smieszne inaczej wpisy !!! A jak pytacie mnie dlaczego to , dlaczego tamto, to wam pokazuje palec pod okiem, wiedza kosztuje , czesto bardzo dużo !!! Patrz GObarto !!!