Hans,to kwestia jedynie odpowiedniej interpretacji kresek i tego co inni widzą bądż tego chcą zobaczyć np. Mirbud , jedno dziś spada ,inne rośnie, AT? a ostatnie rekomendacje dla gtc ? Hans bądż sobą ,tzn.wyluzuj..
Dobrze mogłaby wyglądać na przykład formacja Hansa..(wesołego up /smutnego down ),bądż np. zdechłej żaby....,...latającej krowy,kto wie? może ktoś kiedyś wymyśli...
Hans,gdzie jesteś? Chcesz żeby smok wody z Odry się napił?, czy zeżarł czarnego łabędzia? Skończ tam pitolić ,wracaj z tych spółek,weż łyka kawy z filiżanki z uszkiem,schowaj balona,zjedz batona i odpowiedz do rzeczy.
Ty zas tu pierdulisz.Juz nie piszesz od covidowego spadku albo prezes kupil akcje i jak tam twoja ipopema tak sie podniecales rekomendacja i co vdIe twoje 10zl
Dobra,spodziewana,merytoryczna odpowiedż ,ale wiesz tu już t a k a zatrważająca cisza....A kto by się spodziewał tylu zmian (widać w wiadomościach / komunikatach) w tak krótkim!!! czasie na spółce, która kiedyś była w mwig40 i na której było trochę więcej transakcji.Ostatnio nawet bardzo mało jest rekomendacji dla gtc. Z ciekawości obserwuję,czy góra,czy dół...
Hans ,ja nie jestem żadnym trolem i dobrze wiesz o tym bo tylko ty tu nim jesteś .Można to wywnioskować np.ze starych tematów na forum gtc .Masz zmienne ip ,wypisujesz od dawna pod przeróżnymi nazwami użytkownika ( również jako xx) na innych spółkach,ja natomiast piszę tylko na gtc i tylko do ciebie.Jeżeli o tym zapomnialeś,to ci przypominam,Prawdy nie zmienisz.Przesunąłeś ten wątek do góry,więc się odezwałem. Świeca ostatnia cię zdenerwowała? wyluzuj.A o przyszłą cenę zapytaj obecnych właścicieli gtc.
Dalej nie odpisales .Przeciez ty opowiadales te bajki covidowy zjazd, ipopema ,prezes kupil akcje,zielone gtc, sprzedaz 5 budynkow za 267mln euro naganiales ciagle .No co pisales? No pisales
Powtórzenie bieżących informacji w danej chwili z oryginalnej strony gtc to nie naganianie, natomiast według tego co ty pisałeś to już raczej nie warto powtarzać,bo nic się nie sprawdziło,a pisałeś nawet do kiedy i po ile będzie,więc trafiłeś jak kulą w płot.
Ja ci pisalem ze te wszystkie informacje ipopemy sprzedaz covid nic nie dadza .i nie daly .Mowilem ze kursu nie rusza.Wg mnie nie ma takiego espi w najblizszym czasie zeby wybilo kurs.No kto ma niby kupowac te akcje i dlaczego?