Nikt też specjalnie nie zbiera a to już zastanawia bo ci co już wiedzą powinni wszystko zasysać co się pojawi. Dlatego coś czuję że tu jednak UJ z tego będzie zostało kilka dni
No wiesz nie wiem co ty widzisz ale ja widzę w tysiącach nie szt. Te 2500 co stoi powinno by" wciągnięte nosem więc to mnie zastanawia kto to sprzedaje?
Moze sprzedaje ktoś kto w to nie wierzy tak jak 90% ludzi na forum.. Jeśli ktoś miał 2500 to chce je sprzedać jak pisałes na węgiel.. A po co ktoś ma kupować skoro wie ze z tego dup..
Nie ktoś tylko ludzie z zarządu przecież oni już wszystko wiedzą więc jeżeli ma dojść do połączenia to akcje piwiny znikać wszystko co jest wystawione a wręcz kurs powinien wisieć na widłach przez tydzień. A tu co mamy cały czas ktoś dosypuje a zbiory są skromne dobrze że i tak ktoś skubie już niedługo zobaczymy o co kaman na liczę na spory wzrost kursu jestem zapakowany i cierpliwie czekam
Gdyby ktoś miał wywalać, to by wywalał PKC...nie twierdzę, że do połączenia dojdzie już teraz, ale gdyby miało nie dojść w ogóle to by nie zmieniali nazwy spółki i gość z Cosma Cannabis by nie siedział w RN. Wg mnie, co już wcześniej pisalem, czekają na dogodny moment na wejście żeby jakieś zainteresowanie inwestorów było...wg mnie teraz jest nieco lepiej niż było poprzednim razem ale zobaczymy...