hehe, już cię kiedyś pytałem ale nie odpowiedziałeś..., co ty chcesz tu osiągnąć tym trolowaniem i pajacowaniem jaki to z ciebie "miszcz" gpw?, możesz w końcu odpowiedzieć po co się tu produkujesz jeśli dla ciebie ta spółka jest taka zła?, bo dla mnie jesteś zwykłym trolem który z premedytacją obrzydza spółkę aby później móc kupić taniej jej akcje...
He he wiesz doskonale że to ja broniłem tego kursu przy 30 gr od jutra już przestaję bronić według twojego życzenia niech spada na te 20 groszy tak jak sobie życzysz. A dowodem będzie że jutro nie będzie na zielono na otwarciu.
Zarzuty że chce kupić taniej są nie na miejscu
Nie mam na koncie maklerskim transakcji NC nigdy tam nie kupowałem i nie zamierzam
Nie spodobało mi się jak 200 i jego podobni pisali przy 0.9 że tanio i kierunek 5 zl
Wskaźniki cz c/wk pokazywały że realna wartość 10-20 groszy to nie jest trollowanie
oczywiście jesteś jednym z tych dobrych wujków którzy troszczą się o czyjeś pieniądze i ostrzegają przed kupnem akcji, tak zupełnie bezinteresownie..., takich jak ty na bankierze jest wielu...