Kupiłem po 55 groszy 10 lat temu w dniu kiedy miały akcje rosnąć tak sypali ze poprostu zasypali Obrót niessamowity. Później scalenie i jest po. 10 PLN. Dziwię się przez ten czas że nikt. Nie kupuje i nie dokupuje. Dziwna tą spółka był moment że prawie ruszyła ale tak to jest gdy jest słaby popyt.
Czyli kupiłeś po 55 zł (resplit 100:1). Interes życia. Teraz jest niespełna po 12 zł i nikt tego nie chcę. Pamiętam jak prezes kupił pakiet od słupa po 64 gr. i uspokajał drobnych … To było dawno temu, ale co niektórzy pamiętają
Dnia 2022-08-24 o godz. 08:33 ~OBSER napisał(a): > Czyli kupiłeś po 55 zł (resplit 100:1). Interes życia. Teraz jest niespełna po 12 zł i nikt tego nie chcę. Pamiętam jak prezes kupił pakiet od słupa po 64 gr. i uspokajał drobnych … To było dawno temu, ale co niektórzy pamiętają
Zgadza się a ten niby "uczciwy prezes" okazał się wielkim kłamcą i pozostaje do dziś
Dnia 2022-08-23 o godz. 23:18 ~Hejka napisał(a): > Kupiłem po 55 groszy 10 lat temu w dniu kiedy miały akcje rosnąć tak sypali ze poprostu zasypali Obrót niessamowity. Później scalenie i jest po. 10 PLN. Dziwię się przez ten czas że nikt. Nie kupuje i nie dokupuje. Dziwna tą spółka był moment że prawie ruszyła ale tak to jest gdy jest słaby popyt.
Mega popyt wczoraj i dzisiaj. Dalej dla ciebie to super spółka?
Problemem zero zaintersowania, obroty na NCsiadły kompletnie. ALe jest tutaj szansa na skokowy wzorst zyskow po uruchomieniu w pełni portu intermodalnego za 22 mln.zł.
Ja wczoraj wyrzuciłem 900 akcji po 10,05 tylko dla tego, że nie ma płynności. Resztę zostawiam na dłuższy termin. Daje spółce jeszcze dwa lata. Jak się nic nie zmieni to wywalę resztę ze stratą. Czy ta spółka nie ma animatora ??? ATCCARGO ponad 40 tys. obrotu, a Balticon 0 zł. To jak tutaj ma się coś zmienić ??? Jedyne co dobre to fakt, że od jakiegoś czasu ktoś zbiera papier w okolicy 10 zł.
Dnia 2022-08-23 o godz. 23:18 ~Hejka napisał(a): > Kupiłem po 55 groszy 10 lat temu w dniu kiedy miały akcje rosnąć tak sypali ze poprostu zasypali Obrót niessamowity. Później scalenie i jest po. 10 PLN. Dziwię się przez ten czas że nikt. Nie kupuje i nie dokupuje. Dziwna tą spółka był moment że prawie ruszyła ale tak to jest gdy jest słaby popyt.
Hejka, jeszcze się dziwisz i czy to jest super spółka?