Pięknie walczą dwie osoby, jedna ma już dużo kupione i chce sprzedawać po trochu, druga za to nie zdążyła nakupić i cały czas walczy żeby zejść do poziomu 16.40-17.60 i tam nakupić.
Po 9ciu miesiącach czarnych świec wreszcie mamy białą świeczkę i w at formacja odwrócenia trendu na wzrostowy.pierwszy opór ok.30.dziś obroty też optymistyczne.będzie dobrze bez dwóch zdań.
Duzo kupione i sprzedaje po 19? Litosci. Nikt duzo nie kupil w przedziale 14-19. Trwa nadal akumulacja od 75. Widac to po obu stronach w zaleznosci od dnia. Pakiwty 130, 200 itd
Mówcie co chcecie, ktoś musi jeszcze dopakować do wora i dopiero polecimy dalej.
Dzisiaj była ładna sesja tak wiec może już się najadł tyle ile chciał.
Ja też systematycznie dokupuje w przedziale 17-19 i czekam na 40 :)
No masz racje ze beda placic duzo jak moga malo. I na pewno by alumulowali po wyzszych cenach. Co za inwestorzy, nie dziwota ze potem jecza i bluzgaja jak podstawowe mechanizmy sa dla nich obce. Tragedia. Do nauki!
Matolku akumulacja srednio trwa od poltora roku do trzech. Zwlaszcza na spolkach z mala plynnoscia i dopiero rozwijajacych sie. Sprobuj kupic pakiet znaczacy akcji. Do nauki!
Co za logika!Ktoś akumuluje zaniżając wycenę waloru.Ciekawe po co?Zapewne po to żeby mieć zysk odsprzedając po wyższej cenie.Ale dlaczego ktoś miałby płacić drożej skoro może taniej?
Dziwne rzeczy się tu dzieją.Ktoś sprzedaje po 16.40 kiedy jest wystawionych sporo zleceń kupna po wyższej cenie.Tacy tu inwestorzy się produkują.Nic dziwnego że mamy to co mamy.
Kolego, mamy to, co mamy, bo spolka zrobila drogą a nieudaną grę, którą już w zasadzie porzuciła, a nastepna oryginalna produkcja to slasher, których na rynku pełno, a których Carbon nie umie robić (jak pokazał WH)
A dlaczego nie spokój? Bo ktosiek idealnie wyszedł pod wystraszenie planktonu. Dla odmiany ja czekam na jakieś dobre infa po wakacjach o progresie w projektach. Jak dobre duszki zwalą kwit do 10 lub niżej to się wcale nie obrażę przed multi TW na Gwiazdkę. :)
Czekaj na 8-10 zl moze byc? Widac automat jedzie dalej. Moze przy tym sie popyt ujawni i wtedy trend sie odwroci.
Jak sie podoba to lapka w gore lub w dol!
Weź się koleś przesiądź na inną spółkę.Chyba zauważyłeś że twoje zwody nie działają na nikogo.Zniechęcasz ludzi do kupowania tego papieru i co ci z tego przyjdzie?Zostaniesz na tym papierze bo nikt go nie pociągnie w górę w tej sytuacji.Mam sporo wolnej kasy ale nie dam ci zarobić.Rób dalej swoją przekładankę z jednej kieszeni do drugiej.
Wy naprawdę wierzycie że ktoś sobie przekłada i zaniża kurs, a wszyscy trzymają i nikt nie oddaje bo to perła??? Zawsze jak kurs leci w otchłań bankierowcy widzą spiski i zaniżanie przed odpałem haha A jakie jeszcze bajki z mchu i paproci znacie :D