Lokalny szczyt za nami.tu problem polega na tym ze nie ma zbytniej korelacji miedzy dobrà pogodà, przychodami spółki, jej zyskiem i wyceną. Raczej emocje i oczekiwania są siła napędową dla inwestorów
Dnia 2022-08-23 o godz. 10:08 ~Kuchcik77 napisał(a): > Lokalny szczyt za nami.tu problem polega na tym ze nie ma zbytniej korelacji miedzy dobrà pogodà, przychodami spółki, jej zyskiem i wyceną. Raczej emocje i oczekiwania są siła napędową dla inwestorów
Kuchciku emocje i oczekiwania wszędzie dominują, ale te w tym przypadku są poparte dość solidnie, na moje oczywiście. Trochę dziwi mnie to co piszesz, bo fakty ostatnich trzech miesięcy zupełnie świadczą o czym innym. Spędziliśmy tu sporo czasu, jest znacząca różnica od czasu gdy realizowaliśmy zyski dwa lata temu. Ja z całą radością odkupiłam, na dzień dzisiejszy, w bardzo dobrej cenie.
Hej, ja nawet jestem większym optymistą niż wtedy.bylem,wróciłem pohandlowałem.
Byłbym w głębokim szoku gdyby wciąż rosło. To jest sytuacja podobna do wdrapywania się ba 20zeta wtedy.Hurraoptymizm który musiał być zakończony realizacją.
Wiemy, że firma jest słowna, przewidywalna i raczej oszczędna w zapowiedziach, zwłaszcza odnośnie nowych rynków .
Spokojnego oczekiwania na rozwój.
ENERGIA TANIA, RP ZADBAŁA O GAZOWANIE WĘGLA, JESTEŚMY NIEZALEŻNI W SUROWCACH ENERGETYCZNYCH, MAMY GAZ , ROPĘ BO PRZECIEŻ TO ŁUKASIEWICZ MA PATENTY Z WYDOBYCIA I PRODUKCJI NAFTY, BENZYN, EMIRATY NAM PŁACĄ KOLOSALNE PIENIĄDZE ZA LICENCJĘ PRODUKCJI. TO CZEGO JESZCZE CHCIEĆ? NO MOŻE Z NÓDÓW WYDOBYWAĆ NIECO WIĘCEJ WĘGLA KOKSUJĄCEGO, BO JEST CHOLERNY POPYT. NO O I GAZ WYSYŁAĆ DO ZBIORNILÓW W ŚWINOUJŚCIU I GDAŃSKU. TO PRZYPŁYNĄ GAZOWCE I SPRZEDAMY DROGO BO JEST KRYZYS ENERGETYCZNY W UE. A POLSKA TO BOGATY KRAJ JAK KATAR I EMIRATY I WSZYSCY Z OPEC. NO MOGŁO BY TAK BYĆ, ALE TU DEMOLKA, CIĄGŁA DEMOLKA RP.
Wskaźniki pokazują akumulację, czy będzie udana ??? Rozwój firmy wzrost wynikow r/r. Spekula gra :-) pozdrawiam. Każdy z nas by chciał taniej kupić i to się właśnie dzieje :-)