• Co dalej Autor: ~Kokon [31.0.69.*]
    Jakieś przemyślenia?
  • Re: Co dalej Autor: ~Lolo [89.64.38.*]
    Chyba trzeba sprzedać i inwestować gdzie indziej.. :(
  • Re: Co dalej Autor: ~Ggh [83.26.171.*]
    Lolo nie dziwię się takiemu gupta lolo ma w ptasiej głowce.
    Ludzie nie odawc tym naganiaczom
  • Re: Co dalej Autor: ~Sonny [5.173.57.*]
    kolejne wezwanie musi być po wyższej cenie, więc trzeba czekać
  • Re: Co dalej Autor: ~Kokon [31.0.67.*]
    Tyle czekać? Myślicie że kolejne wezwanie będzie dużo wyższe? Niż te 18 zł
  • Re: Co dalej Autor: ~Sonny [5.173.70.*]
    Lepsze 18 z groszami niż to co teraz na kursie. Poczekam spokojnie na kolejne wezwanie... Jak CIG chce moje akcje to albe weźmie zlecenie powyżej wideł albo musi skupić po 18+
  • Re: Co dalej Autor: ~Sonny [91.189.58.*]
    Proponuję żeby wystawić wszystkie akcje na S po jakim kto kursie uważa, żeby zobaczyć ile z tych ponad 8% free float jest u nas. Ja już swoje wystawiłem.
  • Re: Co dalejggg Autor: ~Gghhgtu [5.184.203.*]
    Po co ja mam 8 tys i nie zamierzam im dac
  • Re: Co dalejggg Autor: ~luck82 [194.242.62.*]
    Patrzcie , że nie widać w kalendarium następnego terminu raportu . Może coś planują wykupić
  • Re: Co dalejggg Autor: ~Sonny [5.173.56.*]
    ja wystawiłem swoje po 25,20 PLN. Jak CIG chce to może je brać z rynku jak leci.
    CIG-owi brakuje 42.695 akcji do osiągnięcia progu 95% i zdjęcia spółki z NC.
    Może gdyby zobaczył w arkuszu taką ilość to by się zastanowił czy nie wziąć tego z rynku jak leci i ściągnąć spółkę z rynku jak zapowiadał.
    W tym momencie w arkuszu na sprzedaż jest wystawionych 12.624 akcji czyli ledwie ponad 1/4 tego co CIG potrzebuje.
  • Re: Co dalejggg Autor: ~123 [77.87.7.*]
    Zarząd spółki Cl Games SE z siedzibą w Warszawie („Spółka”) informuje, że w dniu 29 grudnia 2023 r. nastąpiło rozliczenie transakcji nabycia akcji w spółce zależnej United Label S.A. przeprowadzonej zgodnie z warunkami umowy pośrednictwa w nabywaniu akcji zawartej z Trigon Dom Maklerski S.A. z siedzibą w Krakowie, o której Spółka informowała raportem bieżącym 19/2023 z dnia 19 maja 2023 r. W wyniku transakcji Spółka nabyła 28.779 (dwadzieścia osiem tysięcy siedemset siedemdziesiąt dziewięć) akcji spółki zależnej United Label S.A. co stanowi 2,26 % ogólnej liczby głosów na Walnym Zgromadzeniu United Label S.A.

Zarząd Spółki uznał za zasadne zakwalifikowanie niniejszej informacji jako poufnej w rozumieniu przepisów art. 17 ust. 1 Rozporządzenia
  • Re: Co dalejggg Autor: ~Sonny [5.173.56.*]
    CIG-owi brakuje już tylko 13.916 akcji do osiągnięcia progu 95% i zdjęcia spółki z NC. Mam nadzieję że ogłoszą wkrótce kolejny skup lub zgarną brakującą ilość z rynku. Ja swoje wszytskie wystawiłem po satysfakcjonującym mnie kursie. Obecnie w arkuszu zleceń jest wystwionych 9.273 akcje czyli za mało do wzięcia tego z rynku.
  • Re: Co dalejggg Autor: ~Cytryna [31.0.95.*]
    A co jak ktos swoich nie wystawi? A oni będą mieli 95%. Dla kolegi pytam.
  • Re: Co dalejggg Autor: ~Rrg [46.134.69.*]
    Będzie wezwanie po cenie wyższej niż pierwsze
  • Re: Co dalej Autor: ~Sonny [5.173.53.*]
    20.03.2024 Raport Roczmy. Może dowiemy się czegoś dającego nadzieję na przyszłość. Spekuluje się że w drugiej połowie roku ma wrócić sentyment do gamedev, a może nawet druga hossa. CDR powinien pociągnąć resztę do góry, teraz czekamy na reko od Trigon'a. Myślę, że jak będą wzrosty WIG-Games5 to trend nie ominie spółek growych z NC. Jest nadzieja w ożywieniu na kilku odpuszczonych spółkach, najlepiej żeby jeszcze miały co komunikować pozytywnego.
[x]
UNILABGAM 1,69% 18,00 2024-12-09 16:46:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.