tu planu nie ma od dawien dawna, jedyny udany plan który im się trafił jak ślepej kurze ziarno to covid, dzięki któremu ta wydmuszka zarządzana przez samych "profesjonalistów" wystrzeliła powyżej piątki.. Zobacz sobie na ostatnie jakże ważne espi, odnośnie powołania prezesa na kolejną kadencję - jakie ono ma znaczenie dla kursu - żadne... Wiem, wiem cempek ma inne zdanie, wg niego na każdej innej spółce po samych "pustych" espi pompują sztucznie kurs, ale on jest niezrównoważony psychicznie, wiec możemy jego dywagacje pominąć.
Dnia 2022-08-22 o godz. 19:37 mroz napisał(a): > Wiem, wiem cempek ma inne zdanie, wg niego na każdej innej spółce po samych "pustych" espi pompują sztucznie kurs, ale on jest niezrównoważony psychicznie, wiec możemy jego dywagacje pominąć.
Dnia 2022-08-22 o godz. 21:23 ~hmm napisał(a): > Dnia 2022-08-22 o godz. 19:37 mroz napisał(a): > > Wiem, wiem cempek ma inne zdanie, wg niego na każdej innej spółce po samych "pustych" espi pompują sztucznie kurs, ale on jest niezrównoważony psychicznie, wiec możemy jego dywagacje pominąć. > > ktos to w koncu poza mną zauwazył >
No, no, no ,... Nie bądź jak wcpunk vel cmpunk zupełnie zapomniałeś o mnie !!! a ja o tej 'dolegliwości' j.w. naszego 'bohatera' to już pisałem ho, ho ho lata temu ,.... Zawsze zakładałem 2 lub nawet 3 możliwości 1. j.w. użyteczny .... (jak to opisywał tow. w.i. lenin) 2. bezrobotny piszący za parę groszy 3. syndrom sztokholmski
Ktoś (nie "ktoś") wczoraj o 22:41 coś napisał o "Końcu żartów" i ,.... Ja tylko napiszę tak : skończyły się żarty, zaczęły się schody ,.... OCZYWIŚCIE SCHODY W DÓŁ ,.... jedyne możliwe na holdzie snw
Dnia 2022-08-24 o godz. 09:45 ~J-23 napisał(a): > Ktoś (nie "ktoś") wczoraj o 22:41 coś napisał o "Końcu żartów" i ,.... > Ja tylko napiszę tak : skończyły się żarty, zaczęły się schody ,.... > OCZYWIŚCIE SCHODY W DÓŁ ,.... jedyne możliwe na holdzie snw
1,4x i 1,3x już się "inwestorom" mocno znudziło i dziś WITAMY 1,2x SCHODY (ruchome - taśmociąg) w DÓŁ działają bez zarzutu ! ! ! !