Dnia 2022-08-22 o godz. 17:32 ~Zenek napisał(a): > Kapci nie zerwało. Jutro spadek. Wszystko w cenie.
taa, uważaj bo ktoś ci sprzeda po takiej gadce... a wg ciebie to kiedy zrywa kapcie? ile zarabiałeś w zeszłym roku, a ile w tym, że ci mało, byznesmenie?? pochwal się. pewnie twoje zarobki zrywają kapcie....
Poczekajmy na otwarcie, zobaczymy komu giełda przyzna rację. Moje zarobki na pewno wysadzą Ciebie z kapci, są miesiące, że i 4000 brutto zgarnę. Pozdrawiam
Dnia 2022-08-22 o godz. 17:40 ~Zenek napisał(a): > Poczekajmy na otwarcie, zobaczymy komu giełda przyzna rację. > Moje zarobki na pewno wysadzą Ciebie z kapci, są miesiące, że i 4000 brutto zgarnę. > Pozdrawiam
to, oddaję honor - faktycznie znasz się na wyrywaniu kapci. teraz wiem, dlaczego wyniki pcx nie robią na tobie wrażenia....
Widzę że co niektórzy nie potrafią porównać raportów aktualnych z tym co było do tyłu rok,dwa... Albo matematyka zawiodła i braki z podstawówki się kłaniają. Bardzo dobry raport. Pozdrawiam wytrwałych, będzie góra.