bedzie grubo jak zbiora resztki od groszolapow, na moje nie maja co liczyc moge i kolejne 2 latka sobie potrzymac, bo wiem co mam, drugi Sunex jak nic tu bedzie jak nie lepiej :)
tylko mowie jak bylo tam codzien -30% straszyli na TKO poszlo 5tys % z 2 na 100zl ja tylko zarobilem 400% a moglem kilka tys % ale za pozno wszedlem za to tu mam fajna srednia przy 5zl bedzie wiecej jak 400% zysku, czekamy na boom magazynow, blackoty prad drozszy o 300-400% umowy(na dniach kolejna powinna wpasc wraz z magazynami energii kto czytal list prezesa) powoli rajd na zlotowki rozpoczety.. :) na zime powinno sie udac sprzedac miedzy 3-5zl to tyle ode mnie, czesto przewiduje z latwoscia spolki co 1000% rosna, tylko czasem to dluzej trwa, ale zawsze wychodzi na moje to najwazniejsze by majatek sie pomnazal z biegiem lat, a nie kurczyl hehe :D
Wiem ze sprawdzasz od miesiecy 100k pkc ile jest na k i czy sa ukryte opinia. Mialem tez na mysli tez ten smieszny 10tys na S i przed fixem anulowal, liczyl ze ktos sie wepchnie przed nim byle jeszcze dobrac po 52gr to bylo jego K jak i S cwaniak ale mu sie nie udalo, bo nie bylo chetnych juz by tak tanio oddawac heh :)
skad ktos zna jedno z moich imion Marian? albo tak strzelil po prostu hehe :P
Jestem ciekaw kolejnych umow i na ile baniek beda choc juz raczej wiadomo na ile poprzedni list na 7mln tyle ze dojda magazyny energii ile i czy te wieksze co opracuja niebawem(moze takie zamowi klient)-troche poczeka na realizacje to by kwota umowy wyszla duzo wieksza, magazyny wielkoskalowe przelom 3/4Q 2022r czyli polowa listopada najwczesniej bedzie premiera, obejrzy sie filmik na youtube jak podczas 1 premiery malych magazynow k10 MTE :) ta umowa to i tak nic w porownaniu z tym co bedzie jesien/zima sie tu dzialo, dobra piszcie sobie juz beze mnie, swoja droga niezle poubierali na Sunexie, na gorce obroty po x mln dzien w dzien a na koncu zwala tak to sie zawsze konczy, jak tu beda obroty po x mln na mte przy x badz xx zl to ja bede zamykal pozycje, kazdy madry to wie ze wzrosty do czasu potem zwala, patrz columbus, innogene(zdazylem uciec) niedlugo kolejny bedzie bumech i sunex napompowane, mte napompuja do 5moze 10zl i pewnie na jakies 2zl potem spadnie, ale kto wytrzyma ten rajd i zdazy sprzedac to zarobi grubo, czekamy.. :)