Olek! Na giełdzie patrzy się na wolumen! Ile akcji w ciągu dnia się obróciło! Czy obroty duże, czy małe w stosunku do ostatnich sesji. Po co mi wiedzieć ile kasy się obróciło na całości??? Każdy przelicza sobie swoje akcje!!! Jest godz. 16.10. Przemieliło się 369k, warte 1.271.000. Mnie cieszy OLBRZYMI obrót!!! A jak cię drażnią moje wpisy, to po co je czytasz? Chwaliłbyś mnie gdybym siał panikę i pisał że to zrzut i zaraz spadnie?
Sorki Sly. To ja się pomyliłem bo patrzę tylko na wolumen nie na obrót. Ty podałeś poprawny obrót wiec pomyłki nie ma. Dzisiaj zaledwie 166k wol. i 602k obrotu. Trzykrotnie niżej niż wczoraj. Nie ma chętnych żeby teraz oddawać. Wszyscy trzymaliśmy ponad rok, wiec niech dadzą chociaż 6.
Skupują od Niecierpliwych, ale chętnych do oddania niewielu. Zaledwie 38k. Poniżej 4 to tutaj szału nie będzie. Ale ok 5 to już pewnie zaczną się milionowe obroty.
stolec! Piszesz o stolcu który zrobiłeś? Jeżeli tak to wygląda: boleśnie i krwisto to radzę szybko zrobić colonoskopię! To nie ma żartów! To poważna sprawa!!! Jeżeli zaś chodzi o akcje polwax-u, których oczywiście nie posiadasz, proponuję kupić i sprzedać po niedzieli. Będziesz miał jak znalazł na colonoskopię, lekarza, leki itp.