Super prezentacja. Gry za pińć złoty w tym roku i kolejny rok na minusie. Myślę, że obecna wycena jest adekwatna do przychodów. To poprostu świeciowa spółka wydająca śmieciowe gierki.
Obrazek tytułowy youtube na samym środku ma literówkę. Potem kwiatków jest więcej. Od razu widać, że prezesowi nikt tego nie napisał, więc przynajmniej autentyczne. O opóźnieniu Stargate nic, to jest poziom pogardy dla akcjonariuszy, za który jakiś medal się należy.
Innymi słowy, w tym roku nie będzie nic ciekawego, a główny udział CFG ma w najbardziej wtórnych tytułach.
dobra, dobra, gość i megafon po co piszesz z wielu kont? twoje farmazony możesz sobie zatrzymać dla siebie teraz piszesz jak jest tu źle i niedobrze, a jak już się obkupisz to nagle zaczniesz zachwalać
Kres napisałbys coś merytorycznego w koncu. Jestem zawieszony na tej spółce po 34 zł. Nie sądzę żebym w najbliższej dekadzie się na tym odkuł nominalnie, nie wspominając już o uwzględnieniu inflacji. Zaklinanie żeczywistosci nic nie da. Król jest nagi.
Nie przykładaj swojej miary do innych, leszczyku. Każda krytyka to na pewno ta sama osoba z innych kont, i naganiacz? Możesz marzyć, ale ja będę krytykował spółkę, jak tylko mi się będzie podobało. Megafon pewnie też.
Słabo to wygląda na ten moment niestety. Sam wiszę tutaj po średniej 21. Spółka ma dużo projektów i niczego nie dowozi na czas za dużo tych przesunięć. Czas najwyższy zrobić weryfikację projektów i skupić się na najważniejszych. Mniej rokujące odpuścić. Mam nadzieję, że gorzej już nie będzie i Spółka jakoś ruszy bo projekty ma ciekawe ale z realizacją tego jest gorzej. Może główny akcjonariusz powinien pomyśleć o zmianie sternika.
troll alert aktywowany, wchodzimy w fazę strachu/wyleszczania , co się niby takiego stało na tej spółce tragicznego, że kurs tak leci?! ta masa pozytywnych komentarzy, wydane gry na wysokim poziomie, czy może kolejne bardzo dobre gry na ukończeniu ?! czy może to, że w trakcie ostatniej prezentacji powiedziano, że fundusze na obecne realizacje są zabezpieczone?
Nie bredź, hakowy, bo to aż żenujące. Z ACSa nic nie będzie, o flagowym do niedawna Stargate dowiedzieliśmy się o przesunięciu przypadkiem. Ani powodu, ani szczegółów, prezes milczy.
Było Sobie Życie, drugie i ostatnie wartościowe IP, też leży, bo anonimowa grupa twórców (jeśli jakaś była poza nazwą spółki), nie dała rady. Wyłania się z tego jasny obraz obietnic bez pokrycia.
Ja nie naganiam na spadki i nie uważam, że spółka jest tragiczna. Spółka ma ciekawe projekty ale z wykonaniem i terminowością jest mega problem. Z HFC męczą się już chyba ze 3 lata i nie wiadomo kiedy gra będzie. O Stargate cisza Prezes się zasłania umową z wydawcą i nic nie może powiedzieć, strasznie to naciągane. Spółka uważam powinna robić mniej ale terminowo i dobrze, a nie nie widomo ile projektów i wieczne obietnice prezesa.