• Do tych co mówią o 127 mln akcji Autor: ~XXL [5.173.128.*]
    CIG- 183 mln papieru kurs 2 zl
    CDP - 108 mln papieru kurs 100 zł.
    Dlaczego nie mamy równać do najlepszych.
    Dlaczego ICG ma nie mieć gry chociażby na miarę Snajpera?? W tej branży jedna gra jeden sukces i jesteś ustawiony na lata
  • Re: Do tych co mówią o 127 mln akcji Autor: ~Realista [37.47.184.*]
    Słyszysz siebie? To już jawny akt desperacji, dałeś się nagonic spekule a teraz zwyczajnie w świecie zaklamujesz rzeczywistość. Podziękuj tym co wieszczyli tutaj kurs na poziomie kilkuset złotych. Zanim w w coś zainwestujesz zrób dokładny research a unikniesz potem takich kompromitujących postów.
  • Re: Do tych co mówią o 127 mln akcji Autor: ~akcjonariusz [188.147.12.*]
    Realista a ty słyszysz siebie ?
  • Re: Do tych co mówią o 127 mln akcji Autor: ~Tomaszstan [37.30.108.*]
    Że.co.rownac do najlepszych , ale.to trzeba robić przynajmniej bardzo dobre gry ta.jest średnia ,max .poza tym spółka Ciszewskiego to znaczy na bank wał . Poza tym do lepszych to im brakuje naprawdę wiele milionów zarobionych na grach .i jeszcze jakiś dodruk.akcji 120 milionów a no tak to te brakujące pieniądze.ktorych nie zarobili na grach . Ale.po.co je robić jak można frejerni wcisnąć makulaturę.
  • Re: Do tych co mówią o 127 mln akcji Autor: ~XXL [5.173.128.*]
    A ty jesteś od wczoraj na giełdzie czy od tygodnia.??
    Że mówisz o tym że ktoś obiecywał kilkaset złotych.
    Jak liczyłeś np.na hiperbole w tydzień od złotówki do 10 zł .
    Ja przeszedłem z Blooberem od poziomu 60 gr do blisko 20 zł a wtedy wszyscy wieszali na spółce psy po nieudanej premierze Browl-a ale ty wtedy pewnie byłeś jeszcze w przedszkolu i możesz tego nie pamiętać.
  • Re: Do tych co mówią o 127 mln akcji Autor: ~Aa [79.163.238.*]
    Przestańcie się klucic wszyscy umoczyli a to i tak co nadchodzi jest gorsze jak będzie socjalizm to nikt z nas już nawet nie będzie miał szansy zbogacic się komuna zabiera wolność wrealu24 dziś zlikwidowali czarny dzień dla wolność
  • Re: Do tych co mówią o 127 mln akcji Autor: ~Leszczyk [178.43.249.*]
    Oj XXL nie ten rozmiar kaloszy. Na CDP straciłem po premierze Cyberpunka ponad 25 tys. Muszę przyznać że jestem szczęściarzem. Kupiłem na górce po 450 zł, sprzedałem po 400 zł, mimo wszystko dobrze zrobiłem bo teraz gdzie jest CDP każdy wie. Na szczęście całą kasę z CDP wrzuciłem w CIG ze średnią 1,35 jestem do przodu i to bardzo. Zarówno cig i CDP mają kilka gier które na siebie zarabiają plus nowe gry na horyzoncie. Te dwie firmy same są też wydawcami więc złe porównanie.
    Gdy CDP zaczynał swój biznes od wskoczenia w miejsce Optimus przy kursie 1 zł nikt nie dawał im wielkich szans na sukces....
    Gdy CCC rozpoczynało przygodę z giełdą od kursu 12 zł i spadku na 6 zł też nikt im nie dawał szans na sukces...
    Bloober po nieudanej premierze zanurkował z 12 zł na 6 by potem zrobić 200 zł.
    Chcesz więcej przykładów firm którym miało się nie udać a jednak się udało??
  • Re: Do tych co mówią o 127 mln akcji Autor: ~mirek [31.61.178.*]
    Możesz przypomnieć jaką kapitalizację miał CDP jak zaczynał wzrosty?
  • Re: Do tych co mówią o 127 mln akcji Autor: paaulinka [77.255.6.*]
    O ile dobrze pamiętam, to na Optimusie przed Jakubasem było około 80 milionów akcji. I kurs około 1 zł. Zadziwiające, kapitalizacja była równa dzisiejszej Ice.
    Ale Mirek tego nie może wiedzieć bo wtedy był jeszcze w przedszkolu i oglądał teletubisie
  • Re: Do tych co mówią o 127 mln akcji Autor: -dareczek- [5.173.25.*]
    Porównanie Wiedźmina do Hard Westa 2 też jakoś dziwnie wygląda
  • Re: Do tych co mówią o 127 mln akcji Autor: paaulinka [77.255.6.*]
    Tylko żeby być w zgodzie z prawdą, to w momencie wydania wiedźmina, kapitalizacje obu spółek były już "trochę" inne
    To możemy zacząć porównywac do Odyseusza. Firma pokazała że ma potencja i potrafi coś zrobić. Teraz będzie robić coś własnego. na CDP znaczna część pompki rozegrała się pod Cyberpunka.
[x]
ICECODE 0,44% 0,46 2025-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.