• Nie złożyłem wierzytelności spółce do 11.08 Autor: ~B0mbel [83.9.183.*]
    Czy są jeszcze jakieś szanse na odzyskanie, czy już po ptokach ?

• Re: Nie złożyłem wierzytelności spółce do 11.08 Autor: ~obs [91.205.90.*]
    Dywidenda zostanie wypłacona przez spółkę zewnętrzną na postawie wniosków. Termin był przesuwany z 30.07 na 11.08.2022. Więc nie spełnisz już warunków formalnych niestety. To sledzimy na Forum na bieżąco. Zdecydowanie najlepiej potraktował temat i swoich klientów DM BOS przygotowując i udostępniając pełną procedurę. Myślę, że ktoś tam prowadzi temat i pewnie jest nieocenionym żródlem informacji. Można zasięgnąć języka. Nie mam wiedzy na temat Farmy, czy pracuje i jakie ewentualnie ma możliwości sprzedaży oraz jak przebiega technicznie proces upadłościowy na(w) Litwie, czy są chętni do przejęcia majątku i jaki będzie status papierów w takim przypadku?
  • Re: Nie złożyłem wierzytelności spółce do 11.08 Autor: ~Jo13 [5.173.11.*]
    Napisałam do nich 22.08, wysłali mi wniosek, wypełniłam i odesłałam 24.08.
  • Re: Nie złożyłem wierzytelności spółce do 11.08 Autor: ~obs [176.221.122.*]
    Wszyscy powinnismy odebrać dywidendę już dawno. Wyznaczanie jakichś "terminów" których nikt nie przstrzega to litewska groteska. Zniszczyli dobrą spółkę dywidendową, ograbili nas na razie przez 6 mc na inflacji i nadal nie wiemy co z akcjonariuszami GPW. Brawo Litwa, kraj wielkości boiska do piłki nożnej, który zaczepia Chiny. Brawo wy towarzysze. Róbcie tak dalej. Śmiało. My poczekamy cierpliwie na efekty.
  • Re: Nie złożyłem wierzytelności spółce do 11.08 Autor: ~LESZCZ [31.1.182.*]
    Brawo ty mierny inwestorze co płacze przez własną głupotę. Trzeba było się z tej spółki wyjść o czasie z zyskiem jak to zrobiło wielu z nas
  • Re: Nie złożyłem wierzytelności spółce do 11.08 Autor: ~obs [91.205.90.*]
    Jeśli sprzedałeś akcję to wypad z tego forum. Co cię interesuje Inter Rao? Spokojnie olewam takich niezbornych drobniutkich leszczyków. Z tego co pamiętam nachalnie naganiałeś do kupna GPW i masz ponad 20% orginalnej straty. Jeśli nie sprzedałeś oczywiście. Zajmij się sobą, bo masz ewidentne problemy z głową. Żegnam ozięble.
[x]
INTERAOLT -17,57% 11,54 2022-03-16 17:00:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.