22.70 to super ważny opór nic dziwnego, że tak się z nim męczymy. Po przebiciu na stałe droga na ATH zostanie otwarta. Moim zdaniem zamkniemy się dziś powyżej ale mogę się oczywiście mylić.
Hahah jaki opór zbieranie z rynku było prae ustawek po 22 ale jak sie whales chętni oddać za bezcen tj 22 skończyli to teraz czekają az słabeusze z rynku oddadzą ja tam patrze aby dobrać na dipie ;) . Wywalanie w tym momencie to jakwesza głupota oczywsicie będą moze i starszyć (wtedy sie dobierze) ale poniezej 22 to bym juz nie liczył
Taka ze akurat się zatrzymał na oporze? Dokładnie 22,70-22,78 przebiega…woec zobaczymy jutro - oby się udało przebić na dużych obrotach i znacznym plusie z zamknięciem nad 23,50
Widać ze bladego pojęcia noe macie o giełdzie i AT - stad wielce zdziwieni czemu w danych momentach jest sypanie - każdy z podstawowa wiedza AT to wie…ale jak śpiewak Kazik:”g.upi nie wie ze jest g.upi a mądry to wie”. Ja tu od 25 czytam ze „zaraz” 50-100-200 a tymczasem kurs nie może przejść Oporu obecnego od długiego czasu…kto mądry ten dzięki podstawowej wiedzy zarabia na wahaniach kursu i dywidendach a Wy odrabiacie stratę dywidendami i wiecznie bredzicie te same teksty…warto zainwestować w wiedzę!
Był oczywisty i znów soe sprawdza…miałem nadzieje ze wrescie zaskoczy i pójdzie wyżej - jednak popyt jest mizerny i po raz kolejny przegrał walkę na tym poziomie
Dnia 2022-08-22 o godz. 09:18 ~Mac napisał(a): > Był oczywisty i znów soe sprawdza…miałem nadzieje ze wrescie zaskoczy i pójdzie wyżej - jednak popyt jest mizerny i po raz kolejny przegrał walkę na tym poziomie
Fakt słabiutko mocne odbicie od oporu, również spodziewałem się, że tym razem przejdziemy ten opór, szczególnie patrząc na zachowanie kursu chociażby Plus500 który przebił już szczyty z 2020 r.
No nic pewnie się jeszcze trochę pomęczymy z tym oporem w takim razie.
Podaż może i mizerna to jak nazwać popyt na ten moment? Opór zadziałał i pewnie trochę potrwa zanim znów spróbujemy z nim powalczyć ale to moje zdanie.
Podbijając ten wątek, powodujemy, że takie ajnsztajny jak PITy srity czerpiące infa jedynie z forum bankiera uważają, że jesteśmy nadal poniżej 22.70pln, a spółka nie ma przyszłości. Może niech ktoś mu przekaże, że to wszystko tylko ironia, a kurs jest już "trochę" wyżej.