• bilety są ulgowe Autor: ~Adam [77.65.65.*]
    jak długo ?
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~Patryczak [89.65.54.*]
    Do czasu, aż pojawią się lepsze wyniki (wg mnie 30 IX) albo inwestor powie po co mu spółka.
    Czyli jeszcze ze 2- 3 tygodnie
    Co ważne - spółka jest bardzo zebrana
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~Herkules [46.205.150.*]
    Lepsze wyniki to się już nigdy nie pojawią
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~Adam [77.65.65.*]
    Niektórzy zarobią 10 groszy i sprzedają.Zarobią na przysłowiowe piwo i cieszą się
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~Mucha [5.173.139.*]
    Nie znam przysłowia o piwie. Możesz podać?
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~xxx [95.171.114.*]
    Przykro patrzeć na tę spółkę. Wstyd dla rządzących bo notowania świadczą na ogół o ich kompetencji, a tutaj trudno tego się doszukiwać. Po prostu miernoty minus.
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~Areszt [31.182.187.*]
    Kiedy Zołcik i Kwiecinski usłyszą zarzuty gdzie prokuratura policja i KNF pytam gdzie
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~Przysłowie [89.64.86.*]
    Liwko, Liwko szkocz po piwko...!
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~JERRY [37.30.12.*]
    Czasowo są ulgowe ale za jakieś 2 kwartały zostaną tylko w klasie Premium i to jeszcze na zapisy.
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~Adam [77.65.65.*]
    i z miejscówką === uśmiecham się
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~ja [91.212.223.*]
    A co to ? Po 1,41 nie ma chętnych do sprzedaży ? Czy coś się stało ? Nie do wiary :)))
    A co to za świeca miesięczna. Do złudzenia przypomina objęcie hossy. Ale ja tam się nie znam.
    Wczoraj jełopy nie chciały sprzedać po 1,41 ale dzisiaj oddają po 1,30. Dlatego tu nigdy nie będzie dobrze. Powtarzam nigdy. Brawo wy.
    Widzę u Ciebie kompletny brak szacunku do ludzi. Z takim podejściem nigdy nie zarobisz pieniędzy które dadzą Ci wolność ekonomiczną. W dobrym tonie proponuję abyś odnalazł swoją drogę i zrozumiał różnicę pomiędzy strategią a chciejstwem. Zacytuję tu chińskiego klasyka : ,,Mądrzy ludzie mają plany, a głupi marzenia.'' Jak wielka jest różnica pomiędzy jednym, a drugim musisz sobie odpowiedzieć sam.
    Bez złośliwości życzę trafionych inwestycji i dużych zysków.
    JERRY.
    No emeryturka JERRY potraktował cię delikatnie lecz bardzo trafnie
    Trudno mi skapnąc o co chodzi z tym Chińczykiem ale ty chyba do tej drugiej grupy zostałeś zaliczony
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~Ja [91.212.223.*]
    Dnia 2022-09-01 o godz. 13:58 ~JERRY napisał(a):
    > Widzę u Ciebie kompletny brak szacunku do ludzi. Z takim podejściem nigdy nie zarobisz pieniędzy które dadzą Ci wolność ekonomiczną. W dobrym tonie proponuję abyś odnalazł swoją drogę i zrozumiał różnicę pomiędzy strategią a chciejstwem. Zacytuję tu chińskiego klasyka : ,,Mądrzy ludzie mają plany, a głupi marzenia.'' Jak wielka jest różnica pomiędzy jednym, a drugim musisz sobie odpowiedzieć sam.
    > Bez złośliwości życzę trafionych inwestycji i dużych zysków.
    > JERRY.

Jaja sobie robisz, Co za teksty. Tu jest giełda. Tu są emocje. Nic dziwnego że jest tu jak jest.
    I jeszcze te teksty o ulgowych biletach. Tu niedługo będzie jazda za darmochę. No widać że jesteś mądry i masz plan :)))
    Infantylny ciebie Chińczyk też by do tej drugiej grupy zaliczył
    A o sytuacji w spółce jesteś w stanie coś napisać. Sporo tu wnosisz. Trzeba znów dać sobie spokój z zaglądaniem tutaj. Zajrzę jak zamkniesz "TYCH DWUCH". I jak tu rzeczywiście szanować takich. Kropka.
    I jeszcze jedno
    Nie używaj słów których znaczenie do końca nie rozumiesz. To cię po prostu przerasta. PA.
    W tej chwili w HRS trwa pilne czyszczenie bilansu. VIATRON do likwidacji. Pytanie dlaczego w akcjonariacie pojawił się WILLET sp z.o.o. (kapitał łączny 425805000 PLN czterysta dwadzieścia pięć milionów) i kto to jest Robert Stachowiak. W akcjonariacie jest też Andrzej Raubo 50100szt akcji które najprawdopodobniej przejął ze zrzutu progu od VALUE FIZ. Raubo jest powiązany z COMPREMUM SA która to uruchamia inwestycję w fabrykę akumulatorów przydomowych za 230 mln. Na HRS śmierdzi mi zmianą profilu działalności od 2023r. Kapitały stojące za VALUE FIZ określam na około 2000MLN PLN (tak to dwa miliardy)
    Wszystkim akcjonariuszom HRS tradycyjnie życzę udanych inwestycji i dużych zysków.
    JERRY
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~Patryczak [89.65.54.*]
    podoba mi się ten ostatni wpis. Oby nie był tylko życzeniem. Ale tak to się składa w całość i może być realne !!!!
    Żadne życzenia. Tylko fakty.
    Dnia 2022-09-02 o godz. 08:24 ~JERRY napisał(a):
    > W tej chwili w HRS trwa pilne czyszczenie bilansu. VIATRON do likwidacji. Pytanie dlaczego w akcjonariacie pojawił się WILLET sp z.o.o. (kapitał łączny 425805000 PLN czterysta dwadzieścia pięć milionów) i kto to jest Robert Stachowiak. W akcjonariacie jest też Andrzej Raubo 50100szt akcji które najprawdopodobniej przejął ze zrzutu progu od VALUE FIZ. Raubo jest powiązany z COMPREMUM SA która to uruchamia inwestycję w fabrykę akumulatorów przydomowych za 230 mln. Na HRS śmierdzi mi zmianą profilu działalności od 2023r. Kapitały stojące za VALUE FIZ określam na około 2000MLN PLN (tak to dwa miliardy)
    > Wszystkim akcjonariuszom HRS tradycyjnie życzę udanych inwestycji i dużych zysków.
    > JERRY

Co do czyszczenia to zgoda tyle że ludzi z kasy. To jest bankrut. Po co nam zarząd ? Pognać nieudaczników którzy generują bardzo duże koszty jak na obecna sytuacje w spółce.......Bilety ulgowe...nie złe.
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~Kkk [188.146.200.*]
    Hossa dziś
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~Kkk [188.146.200.*]
    Jak to dlaczego? Działkę chce na Annopolu przejąć
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~ja [91.212.223.*]
    A gdzie ekspert od biletów ulgowych ? Hahahahahahaha...
    Rozumiem że zbierasz ::))
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~JERRY [37.30.100.*]
    TAK ZBIERAM
  • Re: bilety są ulgowe Autor: ~banan [5.173.139.*]
    Oni dali espi nie żeby kupować od was tylko żebyście wy kupowali od nich.
[x]
HERKULES 3,72% 1,40 2025-10-17 17:02:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.