Przyszłość świetlaną. Wskaźniki optymalne. Nikt przecież nie ma szklanej kuli. Wygląda na to, że osiągają właśnie cel zgodny ze strategią firmy. Najważniejsze jest to , że łapią stabilność mając jednocześnie sporo w zanadrzu. Nie zdziwię się jeśli przyszły tydzień zamkniemy z trójką z przodu. Zwyczajnie się taki kurs należy bez ociągania już teraz. IMO
Ale zrzut na jakiej podstawie?? Kwartał zamknięty pozytywnie. Perspektywy obiecujące. Wszystko transparentne. Praca wykonana solidnie. O jakich polach piszesz... ? Nie ma powodu, szczególnie obecnie.
Też tak wcześniej myślałem,ale widzę,że się trochę pozmieniało w tej spółce,jestem tu czysto spekulacyjnie ale obecnie już nie ma takiego ryzyka jak to było kiedyś.Jednak ostatni raport pokazał,że nawet te śmieszne gierki,które tak masowo produkowali w końcu zaczęły generować zyski a Climber milionów nie zarobi ale może jak trafią z marketingiem dość szybko się zwrócic i będą podstawy do zrobienia dwójki,która będzie miała dużo większy budżet i wtedy może to naprawdę wypalić.Ja po cichu liczę na spekule,kapitalizacja mała,kurs na minimach a jednak te nominacje były,zakupy insajderow więc jest pod co grać.Zobaczymy co z tego będzie.
Nie mogą podciągać raportów kwartalnych przecież. Raport to raport. Poprosi suche fakty które sam musisz zinterpretować. Po okresie niepewności zasilanej u co poniektórych widać wyraźnie że strategia działa. I tyle. Obserwuj rozwój wydarzeń. Tylko że możesz przegapić co nieco.