Co to za strategia. Stawia bez przerwy ok 3,5 tys. na sprzedaż. Ktoś kupi, to on nową paczkę. Ktoś wystawi cenę niżej, to też się podłącza. Chce sprzedaż za każdą cenę, czy celowo zaniża kurs?
przeciez to jakis denny animator, oni lecą z automatu, juz o tym pisalem, od 15 lat tak samo to wyglada ;d zlecenie na ok 7500zł i nawet sie nie zastanawiają jaka jest płynnosc na papierze
Jak to co ,brak prądu ,brak ciepła ,panika i światowy krach ,to mało .Przecież wszyscy tego się spodziewają ,a wiadomo to samospełniająca się przepowiednia
chetnych do wywalania po 2 zeta sporo jak widac . Dobra cena 2 zl jest ,jak pisalem wczesniej . Czy bedzie wyzsza .....nikt tego nie wie ,ale wydarzenia za wsch.granica,inflacja to czynniki budujace niepewnosc ,a to jak powszechnie wiadomo rzecz powazna ,niosaca duze ryzyko.
Comp i Novitus przejmą pewnie resztę majątku tej firmy bo mnie się wydaje że nie przeżyjemy, tą spółkę zżera raczysko a Comp nie ratuje swojego dziecka, czyli co upadłość ! może ktoś wie coś więcej bo jestem załamany mam 40% straty ?