Złożenie prospektu emisyjnego jest zwieńczeniem prac nad strategią rozwoju spółki, której celem jest trwałe zaistnienie na globalnych rynkach jako wiarygodny partner w zakresie rozwiązań biznesowych, dostarczający innowacyjne usługi i produkty średniej wielkości korporacjom. XPLUS funkcjonuje na polskim rynku ERP od ponad 18 lat, jednocześnie kilkukrotnie został zakwalifikowany do 1% najlepszych partnerów Microsoft na świecie w zakresie wdrażania aplikacji biznesowych. W ciągu 18 lat działalności spółka nabyła szereg kompetencji, które wyróżniają ją wśród innych dostawców usług wdrożeniowych - w szczególności oferuje pakiet innowacyjnych produktów sprzedawanych na całym świecie, które wspomagają użytkowanie systemu Microsoft Dynamics 365 FSCM, a także pozwalają skalować działalność operacyjną. Dodatkowo spółka wypracowała rozwiązania wertykalne w ramach systemów informatycznych, poparte wiedzą branżową, które stały się jej przewagą konkurencyjną na rynku wdrożeń ERP oraz gwarantują stabilną marżowość kolejnych projektów. Będąc na tym etapie rozwoju, ze świadomością posiadanych przewag konkurencyjnych oraz możliwości płynących z wejścia na nowe rynki, wierzymy, że debiut na GPW oraz pozyskany kapitał pozwoli optymalnie wykorzystać te szanse” - mówi prezes zarządu XPLUS S.A. Karol Sudnik.
to kiedy SKROBACZE wliczajac ich prymitywnego guru @draxar elDracho zaczna kupowac akcje pod te twoje info ? bo tego nam nie napisales wiec jakies konkrety by sie przydaly.
bylo juz pisane zeby nabywali akcje za komunijne tylko elDracho to juz ma z nich mniej niz polowe bo zostal skarmiony jak leszcz po 4.8zl a oddal w poplochu po 1.9zl wiec i dywidenda przeszla mu kolo nosa. ponadto byla tez sugestia ze jezeli SKROBACZE nie maja juz komunijnych, nie dostali dywidendy lub dostali jej malo to moga sprzedac brata Wigry 3 lub siostry Smiene z komunii i tez kupic akcje. ilu ze skrobaczy tak uczynilo Gutek ?
To info jest poto tylko że jak ktoś już zaglądnie na to forum to zobaczy coś jeszcze oprócz Waszego plucia jadem kiedyś ktoś powiedział jak nie masz nic mądrego do napisania lub powiedzenia to poprostu MILCZ i nie odpisuj Proszę
Gutek tylko nikt z nas tu nie pluje jadem.
Gibo-Skrobacze ostro STĘKALI jak kurs leciał bo dodatkowo nikt im żadnego info nie podsyłał w korycie prosto pod ryj. To są fakty a nie plucie więc ty powinieneś to rozróżniać a nie jechać jednym ściekiem z gimbuchami co mają po 2 tys szt a pucują się za 3-ech.
Gimbuchy nawet raportu sami nie potrafią zinterpretować ale Kopiuj-Wklej mają opanowane do perfekcji.
Draxar elDracho skakał z jakimś VATem ale posta z istotną informacją odnośnie spółki od niego nigdy nie widziałem.
Nie widziałem bo to PRYMITYWNY lansiarz więc jak ktoś sprawdził go z tym VATem w Nowym Ładzie to poległ. Taki to gimbo spec.
Nie wiem jednego i wytłumacz mi to proszę bo albo żyjemy w innej bajce co Ci lub Wam przeszkadza że ktoś ma czy 2 czy 3 tys akcji ile miałbyś dziś akcji kupując po kursie 3 w górę a nie 0.10 bo chyba się zgadzamy że 3 to też promocja
Nie słuchaj tego pry**tywa to kłamca i ogólnie gościo nie wiedzący co tu bardzo robi. Gadał jakieś głupoty o przemyśle Niemieckim to go wyjaśniłem. Zadania mu z podstaw ekonomii też dawałem nie miał o nich pojęcia. Strasznie zakłamany typ.
o widzisz Gutek tu wypowiedział się gimbo-prymityw tzw Wyjaśniacz draxar.
Pouczałby wszystkich a tu VAT na kiełbachę w Nowym Ładzie i paleciak wyjaśniły jego