Stopy zwrotu waloru 1 tydzień -0.3900 -12.26% 1 miesiąc -0.2400 -7.92% 3 miesiące -0.3930 -12.35% 6 miesięcy -0.2290 -7.59%
Wg stooqa: https://stooq.pl/q/g/?s=ect
Ciekawe jaki promil tu jest na plusie? Ciekawe co w spółce widzą drobni, a nie widzą duzi inwestorzy i fundusze? Być może duzi nie lubią tracić dlatego są duzi?
Myślę, że przy tak ogromnej przecenie/promocji na GPW, część akcjonariuszy spienięża akcje eco5tech i wróci lub nie wróci przed wynikami rocznymi. Siedzenie tu kolejne ponad pół roku na stracie jest totalnie bez sensu, a notowania na bank nie ruszą bez dobrych wyników. Te falstarty z obecnymi wynikami moim zdaniem spowodują, że musi się pojawić kolejno kilka dobrych wyników kwartalnych, aby ktoś chciał to pompować. Jest obecnie tyle dobrych spółek, które opublikowało genialne wyniki, a kurs stoi. Kolejne podpisywane umowy są rozgrywane tylko przez chwilę. Papier szybko wraca na start. Życzę powodzenia akcjonariuszom, ale siedzenie na tej spółce przypomina tortury.
"www" przekonałeś kilka osób, żeby kupowali w mega promocji" po 3,18zł to i przekonasz, żeby nie sprzedawali bo Ty wiesz, że "już nie spadnie". Jaki masz w tym interes nie wiem. Jakiś masz.
Ja zwracam uwagę, że na forum chwilę temu były nastroje huraoptymistyczne, a teraz są kiepskie. Jedni pisali, że będzie dobrze inni pisali, że będzie źle. Ty "www" jako jeden z nielicznych piszesz wprost o kupowaniu kiedy i za jaką cenę lub o kategorycznym niesprzedawaniu. Różni Cię to od ludzi, którzy piszą jedynie o tym czy zyski lub brak zysków wpłynie na kurs spółki.
jaki masz w tym interes by mnie oczerniać sugerować spadki masz krótką na Eco5 ? ha ha od 4 miesięcy traw konsola to dlaczego mam sprzedać bo ty chcesz kupić ale po ile ? przedstaw rzeczową analizę spółki dlaczego tu siedzisz skoro kupno Cię nie interesuje ?