• Eco5tech to strzał w "10-tkę" Autor: ~Rezi [46.169.235.*]
    Stopy zwrotu waloru
    1 tydzień -0.3900 -12.26%
    1 miesiąc -0.2400 -7.92%
    3 miesiące -0.3930 -12.35%
    6 miesięcy -0.2290 -7.59%

Wg stooqa: https://stooq.pl/q/g/?s=ect

Ciekawe jaki promil tu jest na plusie?
    Ciekawe co w spółce widzą drobni, a nie widzą duzi inwestorzy i fundusze? Być może duzi nie lubią tracić dlatego są duzi?
  • Re: Eco5tech to strzał w "10-tkę" Autor: ~WPI [5.173.48.*]
    Fundusze nie misza widzieć, to jest newconnect, tutaj nie wchodzą.
  • Re: Eco5tech to strzał w "10-tkę" Autor: ~Rezi [46.169.235.*]
    Myślę, że przy tak ogromnej przecenie/promocji na GPW, część akcjonariuszy spienięża akcje eco5tech i wróci lub nie wróci przed wynikami rocznymi. Siedzenie tu kolejne ponad pół roku na stracie jest totalnie bez sensu, a notowania na bank nie ruszą bez dobrych wyników. Te falstarty z obecnymi wynikami moim zdaniem spowodują, że musi się pojawić kolejno kilka dobrych wyników kwartalnych, aby ktoś chciał to pompować. Jest obecnie tyle dobrych spółek, które opublikowało genialne wyniki, a kurs stoi.
    Kolejne podpisywane umowy są rozgrywane tylko przez chwilę. Papier szybko wraca na start.
    Życzę powodzenia akcjonariuszom, ale siedzenie na tej spółce przypomina tortury.
  • Re: Eco5tech to strzał w "10-tkę" Autor: ~Eco [37.248.214.*]
    No nie wiem, jak ja patrzę na kurs spółki od momentu wejścia to widzę wzrost z 1,8 do 2,8. Mało? Nie liczę pierwszych sesji bo tam w ogóle był kosmos.
  • Re: Eco5tech to strzał w "10-tkę" Autor: ~Www [37.109.33.*]
    Trolle nie zmuszajta się do zakupu po co to wam dobrze że ostrzegacie tak trudno dziś o dobrych samarytan ha ha
  • Re: Eco5tech to strzał w "10-tkę" Autor: ~realista12 [5.60.179.*]
    "www" przekonałeś kilka osób, żeby kupowali w mega promocji" po 3,18zł to i przekonasz, żeby nie sprzedawali bo Ty wiesz, że "już nie spadnie". Jaki masz w tym interes nie wiem. Jakiś masz.
  • Re: Eco5tech to strzał w "10-tkę" Autor: ~Www [37.109.33.*]
    Przekonujesz ,żeby sprzedawać jaki masz w tym interes nie wiem .Jakiś masz
  • Re: Eco5tech to strzał w "10-tkę" Autor: ~realista12 [5.60.179.*]
    Ja zwracam uwagę, że na forum chwilę temu były nastroje huraoptymistyczne, a teraz są kiepskie.
    Jedni pisali, że będzie dobrze inni pisali, że będzie źle.
    Ty "www" jako jeden z nielicznych piszesz wprost o kupowaniu kiedy i za jaką cenę lub o kategorycznym niesprzedawaniu.
    Różni Cię to od ludzi, którzy piszą jedynie o tym czy zyski lub brak zysków wpłynie na kurs spółki.
  • Re: Eco5tech to strzał w "10-tkę" Autor: ~www [37.109.33.*]
    jaki masz w tym interes by mnie oczerniać sugerować spadki masz krótką na Eco5 ? ha ha od 4 miesięcy traw konsola to dlaczego mam sprzedać bo ty chcesz kupić ale po ile ? przedstaw rzeczową analizę spółki dlaczego tu siedzisz skoro kupno Cię nie interesuje ?
[x]
ECO5TECH -6,78% 1,58 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.