Zadowolony jest pseudo naukowiec bo wziął dywidendę
Nie ważne,że krytykował tych co sprzedali po 130 złotych ważne,że urosło z 78zl do 90 zł
Nie ma jak samozadowolenie pseudo inwestora
Poczytajcie o spółce Novina SA co tam się dzieje i co będzie działo się w najbliższym czasie. Nie bedę pisał nic więcej, bo każdy sam umie czytać i analizować dane. Pozdrawiam.
Dnia 2023-04-18 o godz. 17:05 ~Neo napisał(a): > Ale profesorek już nie nagania i to jest ta różnica -------------------------------------------------------------------------------------------- Nie bawię się w naganianie, bo to nie ma wpływu na wycenę spółki. Raczej Ci którzy chcą kupić starają się dezawuować spółke. Mam ten walor od kilku lat i nie narzekam. Czasami robię kółka ale takie 2, do 3 razy w roku. Nieźle na tym wychodzę, i mało mnie interesują jakieś bzdurki pisane na tym forum. Prawie codziennie jadę ul. Lazurową w Warszawie gdzie od kilku lat spółka prowadzi inwestycje, porządek, spokój, super miejsca do deweloperki, co więcej pisać? A jak wiecie obszary działania spółki do duże miasta.(Warszawa, Kraków, ITD), to biznes na lata.... Miłego
On nie nagania a tylko zachwala spółkę i nie ma się co kierować sugestiami na forum. Podstaw inwestowania ucz się gdzie indziej a najlepiej na własnym doświadczeniu
jest większość postów, miało być 90, miało spaś po odcięciu dywidendy i co? zaraz będzie 152+11=163zł (nowe ATH). Dodam tylko, że (jeśli otoczenie Ameryka), nie zacznie mocno spadać to wycena pójdzie znacznie wyżej. Miłego;
nie wiecie co się dzieje ? sprzedaż 2Q2023 931 lokali sprzedaż 2Q2022 801 lokali wzrost: 16,2% Q/Q
No i dodatkowo 2% kredyty, ale (moim zdanie bez większego wpływu na sprzedaż w dużych miastach). ps. śmieszą mnie czasami wasze posty o niczym. Miłego.