• ALE URWAŁO Autor: ~xyzz [31.60.233.*]
    co sie stalo
  • Re: ALE URWAŁO Autor: ~tak [89.229.193.*]
    Już wiadomo dlaczego spada .Ci sami spekulanci co na każdej spółce gdzie siedzą akcje są dołowane ip. zaczynające się na 31 ,37 , czy 5 to jest giełdowa mafia
  • Re: ALE URWAŁO Autor: ~ppp [185.25.218.*]
    27.000 akcji jak narazie skupili w 1 dzień - to nie nagła panika akcjonariuszy (oj to też by chcieli niektórzy cwaniacy by łatwiej szło) tylko zwyczajnie nikt nie pilnuje kursu, tam gdzie się byczą na wczasach, to tu im akcje skupują.
    ja trzymam i tak przy takiej stracie nic nie odzyskam
  • Re: ALE URWAŁO Autor: paaulinka [77.255.6.*]
    A ja myślę, ze nie trzeba być geniuszem intelektualnym, aby wydedukować, że kurs zmierza w jedynym możliwym kierunku - w dół. Z metą która zostanie osiągnięta w dniu dopuszczenia milionów nowych akcji.
  • Re: ALE URWAŁO Autor: ~tak [89.229.193.*]
    Nie licz na to że ci sprzedadzą akcje za grosze .Akcji serii F nie dopuszczonych do obrotu jest 3.9 mln a reszta jest w posiadaniu głównych akcjonariuszy Oni nie będą sprzedawać Jeżeli ktoś wytrzymał tak długo to jeszcze potrzyma i sprzeda jak już spółka będzie przynosić zyski a na to się zanosi.
    Mam sporo serii F i zaglądam tu aby sprzedać w końcu a nie kupić.Ale nie mam specjalnie złudzeń, wiem co się wyprawia z kursami spółek gdzie dopuszczone zostają duże ilości akcji.
  • Re: ALE URWAŁO Autor: ~ppp [185.25.218.*]
    pomądrzyłbym się że będzie tak jak zawsze czyli coś pomiędzy tym co pisze paulinka a tak, ale kto wie...
    Zakładam spadek o co najmniej 1 zł od aktualnego kursu..Jakoś nie wierzę, że następcy Patrowicza dadzą zarobić posiadaczom.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [173.205.82.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ALE URWAŁO Autor: ~Qwrty [46.205.132.*]
    Dlaczego?????
[x]
MANYDEV -0,94% 0,62 2025-10-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.