• Kierunek jest tylko jeden ! Autor: krosno2020 [31.0.26.*]
    Czas na ewakuację !!!
  • Re: Kierunek jest tylko jeden ! Autor: ~Hitler [188.147.68.*]
    Co gacie pelne ?
  • Re: Kierunek jest tylko jeden ! Autor: krosno2020 [31.0.26.*]
    Dnia 2022-08-17 o godz. 11:22 ~Hitler napisał(a):
    > Co gacie pelne ?

Nie, realizacja zysków, może do końca roku wywalę w miarę możliwości na rynku !!!
  • Re: Kierunek jest tylko jeden ! Autor: ~Mustafi [46.134.126.*]
    Ale kto cię pytał? Hihi chwalisz się czy płaczesz? Nie masz z kim o tym porozmawiać? To do psychologa idź. Możemy się poskładać na wizytę jak nie masz kasy buhahahaha
    Dnia 2022-08-17 o godz. 12:28 ~Mustafi napisał(a):
    > Ale kto cię pytał? Hihi chwalisz się czy płaczesz? Nie masz z kim o tym porozmawiać? To do psychologa idź. Możemy się poskładać na wizytę jak nie masz kasy buhahahaha

Dość przez te 2 lata nasłuchałem się Twoich głupot, więc nie zabieraj głosu. Co boli Cię, że wychodzę z zyskiem ? /jeszcze "mnogo" zostało, ale myślę że wywalę do końca roku/.
  • Re: Kierunek jest tylko jeden ! Autor: ~Mustafa [46.134.126.*]
    Buhahaha wychodzisz z zyskiem? Ale beka. Kurs 3 gr no faktycznie wychodzisz z zyskiem. Tam sobie możesz takie głupoty gadać koleżankom za barem. Ale dzbanów nie brakuje. Ach te miliony. Hihihihi
    Dnia 2022-08-17 o godz. 15:36 ~Mustafa napisał(a):
    > Buhahaha wychodzisz z zyskiem? Ale beka. Kurs 3 gr no faktycznie wychodzisz z zyskiem. Tam sobie możesz takie głupoty gadać koleżankom za barem. Ale dzbanów nie brakuje. Ach te miliony. Hihihihi

Już w 2021 pisałem, że kupiłem w 2020 i średnia 0.0214 więc się nie ośmieszaj pacanie !!! Pleciesz bzdury, aby osiągnąć swój cel, ale "frajerów", coraz mniej !!!
  • Re: Kierunek jest tylko jeden ! Autor: ~Ontario [193.142.3.*]
    A ty krosno nie masz swojego celu. Piszesz na tym forum, bo kochasz wszystkich ludzi i masz misję do spełnienia - pomocy wszystkim inwestorom - nawet wbrew własnym interesom. Ja to rozumiem - przyszedł w nocy do ciebie Bóg i powiedział : "Krosno jesteś moim wybrańcem - pomagaj inwestorom i nie miej swojego celu". Tak było - zaiste powiadam Wam. Ludzie żyjcie tak pięknie jak krosno. Cud, cud cud......!!! I teraz już wiem, a nawet jestem pewny, że krosno jest cudownym człowiekiem. Szczęśliwi Ci, którzy mają sposobność go oglądać.
    Niestety każdy pisząc ma swój cel, wolno bo jest demokracja, ale Boga w to nie mieszaj, wolę już fanatycznych polityków !!!
  • Re: Kierunek jest tylko jeden ! Autor: ~historyk [185.119.123.*]
    Krosno . Masz rację ewakuuj się . Mam tylko nadzieję ,że z tego forum również.
  • Re: Kierunek jest tylko jeden ! Autor: ~Mustafi [46.134.126.*]
    Nie oszukujmy się ale kto siedzi i pisze na forum same niedorajdy nieudaczniki bo przecież nie milionerzy i analitycy za to się płaci a milionerzy nie mają czasu na jakieś forum bankiera buhahaha ... Tak więc wiedza tu jest ogromna buhahaha
  • Re: Kierunek jest tylko jeden ! Autor: ~grabarz [62.122.119.*]
    mustafi czy jak ci tam, w ogóle nie kumasz kontekstu. Tu na tym forum nie ma wiedzy, bo jej naprawdę nie ma to skąd ma być. Pogubiłeś się do spodu ze swoją tu obecnością. Tu są tylko hazardziści i nieudacznicy, tacy sami co chodzą do booka. To co ty ich naciągasz na wiedzę? weź się ogarnij w końcu. Tu jest zero jedynkowo to samo co w przypadku nieodległych wyborów, albo wygra jeden z nas głupi albo drugi z nas też głupi....czy ty w ogóle nie pomyliłeś miejsca gdzie piszesz....? weź zacznij pisać na forum bookmacherów, tam też nie ma wiedzy a ludzie wygrywaja czasami. Tak że odp....się od nich i daj im żyć...a emocje wycisz farmakologicznie bo na tym forum ich już dawno nie ma. Akcjonariat (niezły) jest zabetonowany, wspólnicy też siedzą cicho, czyli wszystko jak u booka. To po co robisz tu z siebie kolca...?
  • CI O TA Z UKRAINY WJECHAŁA - krosno2020 [31.0.26.*] Autor: ~Siergiej [5.252.179.*]
    czyli czas na zakupy.
  • Kierunek jest tylko jeden ! Autor: krosno2020 [31.0.27.*]
    Kupuj, mnie to na rękę, a mądrości wylewaj w domu, rodzina posłucha MĄDREGO zawsze !!!
  • Re: Kierunek jest tylko jeden ! Autor: ~thiago [83.31.75.*]
    he he , co za dyskusja , zaczyna się robić ciekawie , w środę trochę dokupiłem , w następną też trochę drobniaków wydam , no ale gdzie mi tam do sześciu zer he he he
  • Re: Kierunek jest tylko jeden ! Autor: krosno2020 [31.0.27.*]
    Dnia 2022-08-18 o godz. 09:10 ~thiago napisał(a):
    > he he , co za dyskusja , zaczyna się robić ciekawie , w środę trochę dokupiłem , w następną też trochę drobniaków wydam , no ale gdzie mi tam do sześciu zer he he he

Zapytaj tych o 6 zer, co inwestowali, gdy GPW była raz w tygodniu i dzienny "urobek" liczyło się "na Polonezy", a nie drobne gościu !!! Myślisz, że pakiety 200-300 tys.zł to ANOMALIA ?
  • Re: Kierunek jest tylko jeden ! Autor: ~to [5.172.255.*]
    krosno wystaw więcej tych swoich akcji na sprzedaż a nie piszesz dziwnie jak nie Ty, a akcji na sprzedaż mało . Pół roku by Cię tak zmieniło? starszego wyjadacza? coś tu nie gra
    Dnia 2022-08-19 o godz. 00:03 ~to napisał(a):
    > krosno wystaw więcej tych swoich akcji na sprzedaż a nie piszesz dziwnie jak nie Ty, a akcji na sprzedaż mało . Pół roku by Cię tak zmieniło? starszego wyjadacza? coś tu nie gra

......................................................................................zmieniło by cenę, a wolę nie zaniżać !
  • Re: Kierunek jest tylko jeden ! Autor: ~thiago [83.31.75.*]
    dobrze napisał , kierunek jest tylko jeden , bo dno i wodorosty to właśnie zaliczyliśmy , hehehe
    Tak, przy takich spadkach na giełdach /i to dopiero początek/, SPEKUŁA się rzuci na PBG, MRZONKI !!!
  • Re: Kierunek jest tylko jeden ! Autor: ~Podglądacz [109.231.54.*]
    Hm... Tak czytam wasze wypowiedzi i się zastanawiam który którego robi w...
    Wszyscy sobie pomagamy na forum i jesteśmy bezinteresowni.
    Hehe
    Jedni kupują po 2 gr i robią kółka, drudzy opowiadają ile to procentów zarobili w środę :)

Odnośnie nieudaczników i ludzi którzy nie mają czasu bo zarabiają miliony na rynku. Czy tacy ludzie jak my mają z kim pogadać w swoim otoczeniu...?
    Czasem i to zazwyczaj są prawilni dawcy kapitału że swojej etatowej pracy. Zwykli śmiertelnicy nas nie potrafią zrozumieć, przeważnie mają nas za p..
    Gdyby nie to forum to każdy znas trzepalby w samotności przed komputerem patrząc na swoje pozycje z portfela :)
    A tak mamy gdzie się wygadać, pochwalić w śród swoich p.. Spekulantów :)
    Nie obrażając nikogo ale was lubię :)
  • Re: Kierunek jest tylko jeden ! Autor: ~to [5.172.255.*]
    nikt nie wie w co jest grane, a w coś jest, teraz czekamy do 15 września- może coś powiedzą
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.