Podajcie mi na ten moment chociaż jeden powód dlaczego miał bym sprzedać akcje?? Jeden!!!!
Bo ja nie wiedzę takowego!!!
Przychody i zyski rosną o setki procent, zamówienia rekordowo duże, spółka zwiększa moce produkcyjne itd.
Jeden powód poproszę!!!!
Dnia 2022-08-17 o godz. 07:04 ~PP napisał(a): > Podajcie mi na ten moment chociaż jeden powód dlaczego miał bym sprzedać akcje?? Jeden!!!! > > Bo ja nie wiedzę takowego!!! > > Przychody i zyski rosną o setki procent, zamówienia rekordowo duże, spółka zwiększa moce produkcyjne itd. > > Jeden powód poproszę!!!!
Nie widzę powodu do sprzedaży akcji przynajmniej teraz, bo i po co. Obecnie mam spory zysk na akcjach po ostatnich wzrostach. Spółka ma się dobrze i nie ma przesłanek do sprzedaży na siłę. Co miałbym zrobić z pieniędzmi po sprzedaży? Latać i szukać innych spółek? Na zasadzie "uda się, albo się nie uda". Będzie losowa potrzeba moja czy moich dzieci to sprzedam. Inaczej nie widzę sensu.
Trzeba czekać do raportów za III i IV kwartał. Trzeba czekać na decyzję co zrobią z 200 000 akcji. Trzeba czekać na premierę produktu LuOn. Trzeba czekać na walne z podziałem zysku za 2022 rok. Powodów do sprzedaży akcji brak...
To nie jest spółka dla niecierpliwych i spekulantów, dla tych grup inwestorów powód jest- tendencja do marazmu i ograniczone obroty, mieliśmy wiele sesji w ostatnim roku z minimalnymi lub zerowymi wręcz obrotami.
Dnia 2023-03-24 o godz. 10:02 ~Rafał napisał(a): > Opublikowano przy kursie: 40,00 zł , zmiana od tamtej pory: -66,88% > > Autor: ~Zrozum [5.173.97.*]2022-08-30 15:10 > Ja dokupiłem akcji za 3k dziś. A miałem już nie brać.. > > Co niektórzy to dokupowali, dziś oczerniają spółkę bo wtopili tu kupę kalitału, tak po prostu działa forum bankiera, żenada
Wyciągnąłeś stary wątek z okresu kiedy akcje stały najwyżej i uważasz, że to co myśmy pisali to nie zbity dowód, że wszyscy w tym czasie posiadali akcje. Czyli wywołałeś mnie do tablicy :-)) Dam ci jedną bardzo dobrą radę. Nigdy, ale to nigdy nie sugeruj się tym co inni piszą na forum. Zawsze kieruj się własnym rozumem, bo inaczej zawsze zostaniesz z przysłowiową ręką w nocniku. Nigdy nie sprawdzisz tego kto sprzedał akcje, kiedy, ile i za ile. Pozdrawiam.
Dnia 2023-03-24 o godz. 10:29 sympatyk napisał(a): > Dnia 2023-03-24 o godz. 10:02 ~Rafał napisał(a): > > Opublikowano przy kursie: 40,00 zł , zmiana od tamtej pory: -66,88% > > > > Autor: ~Zrozum [5.173.97.*]2022-08-30 15:10 > > Ja dokupiłem akcji za 3k dziś. A miałem już nie brać.. > > > > Co niektórzy to dokupowali, dziś oczerniają spółkę bo wtopili tu kupę kalitału, tak po prostu działa forum bankiera, żenada > > Wyciągnąłeś stary wątek z okresu kiedy akcje stały najwyżej i uważasz, że to co myśmy pisali to nie zbity dowód, że wszyscy w tym czasie posiadali akcje. > Czyli wywołałeś mnie do tablicy :-)) > Dam ci jedną bardzo dobrą radę. > Nigdy, ale to nigdy nie sugeruj się tym co inni piszą na forum. > Zawsze kieruj się własnym rozumem, bo inaczej zawsze zostaniesz z przysłowiową ręką w nocniku. > Nigdy nie sprawdzisz tego kto sprzedał akcje, kiedy, ile i za ile. > Pozdrawiam.
synoptyk, ale właśnie napisałeś to co miałem na myśli, tu każdy gra pod siebie, a jak myślisz, po co dziś zrozum tworzy setki wątków na spółce ktora go nie interesuję? rzekomo kupował po 40zł a naglę się okazuję że zarobił tu miliony. dla mnie to raczej stracił grubą kasę i teraz d.. mocno szczypie hehehehhe, pamiętam jak mnie nazwał "uciekinierem" jak przedawałem po 46zł hehehe taki to z niego strateg, jak myslisz po co tu jeszcze siedzi? dla mnie odpowiedz jest prosta, ale zachowam ją dla siebie żeby nie było ze na coś naganiam, pozdrawiam