W jeden dzien to nie ale na pbg wszystko jest mozliwe bo przeciez spolka upada od tylu lat i upasc nie moze,więc wniosek taki ze trzeba dobierac ile sie da po tak żenującej cenie 0.03 gr
Hitler jakieś specjalne nauki głupoty pobierasz, czy to wrodzony talent? PBG zadłużenie 5,5 MILIARDA. ZERO !!! robót. Aktywa WYPAROWAŁY bez zmniejszenia długu, koszty co raport idą w MILIONY (bez zysków) Strata na akcję to prawie SIEDEM ZŁOTYCH. A wy tu 3,14dolicie o jakichś rajdach na złotówki.
aqwert i krosno juz pisalem wiele razy co mnie obchodzi zadluzenie spolki i wogole cale pbg ,gowno!mnie interesuje kurs akcji a ten jest na dnie a dlatego ciagle dobieram po tej cenie a tak zapytuje gdzie ten 1 gr h... j....y aqwercie
Zobaczysz jeleniu 0,3 - 0,4 jak świnia niebo. Za kasę z reszty aktywów ( GDDKiA + nieruchomości+ jakieś resztki) spłacą wierzycieli a łosie i jelenie bedą sobie kible tapetować papierem, tak na pamiątkę, że dali sie Wiśniom wydymać. IX. Całkowite dochody ogółem za okres, przypadające (99 467) w nawiasie, czyli MINUS jeleniu za okres od 2022-01-01 do 2022-03-31 JAK MOŻNA W TAK KRÓTKIM CZASIE ZROBIĆ TAKĄ STRATĘ !!! NIC NIE ROBIĄC !! Żeby kurs ruszył, to ktoś musi skupować ogromne ilości, a kto ci kupi BANKRUTA !!! Nakupowaliście papieru toaletowego a teraz trzęsiecie gaciami i zaklinacie rzeczywistość, myśląc ze bzdurną pisanina sprawicie UP :))))))