Raport nie najlepszy .. Ale widać rozwój i 2023 to będzie rok Qubica.. Przychody wzrosły.. Arise dorzucił tu sporą cegiełkę .. Szkoda trochę że Everdream się opóźnia... Ale lepiej niech tą grę dopracują bo ona na switch zrobi robotę na lata... To będzie wiodący, flagowy produkt..
Tu co kwartał jest ta sama śpiewka, a większość ludzi tak jak ja patrzy tylko żeby stąd jak najszybciej uciec.
Nietrafiona inwestycja, zmarnowane pieniądze. Spółka się nie rozwija i przestańmy zakłamywać prawdziwy obraz.
Można było się dać nabrać raz, dwa ... ale co kwartał ?
Ogólnie raport słaby, Qubic sam w sobie wydmuszka z 3 etatami. Głównej gry w tym roku nie będzie chodzi mi o EV nawet porting się jeszcze nie rozpoczął czyli w poprzednim raporcie lipę pisali. Jeśli chodzi o skup w 3 kw. to jakoś marnie to widzę chyba że kupią z 1000 akcji
Pisałem to z tydzień temu. Ja mam tak już od 2 lat. Ciągle się łudzę, że to tym razem, a prezes ciągle swoje. Można się poklepywać po plecach, ale do czasu.
Widzę, że zaktualizowali plan wydawniczy i Pocket Mini Golf 2 ma 09/10.2022, a w raporcie było Q4 2022. Ciekawe czy to pomyłka, czy golf będzie szybciej
Tak się zastanawiam, Dużo zeszło pocket golfa 1, szczególnie, że był po grosze, pewnie jeszcze sporo osób sobie gra od czasu do czasu. Ciekawe czy da się zrobić update z info o pocket golfie 2, wtedy sprzedawanie tego za centy miałoby większy sens i byłbym nawet pod wrażeniem prezesa. Nie wiem czy to możliwe, tylko gdybam.
Jedynka to była licencja VIVID. Pocket 2 to już IP własne. Qubic rozdawał gierki za darmo tworząc baze potencjalnych klientów i fanów ... No i teraz czas zacząć czerpać profity...