• Przychody i zysk +50% rdr Autor: ~Fan [77.254.203.*]
    Do tego:
    - prawie 30 mln zł cashu na koncie
    - zobowiązania krótkoterminowe zmniejszone prawie o 20 mln zł

A to wszystko w sytuacji w której stawki za fracht leciały w dół.

Spolka udowadnia że prowadzi stabilny i dochodowy biznes i dodatkowo prężnie się rozwija.
  • Re: Przychody i zysk +50% rdr Autor: trzyd [37.249.134.*]
    Ewidentnie spółki transportowe zaczynają przejmować ruch eksport/import towarów dla Ukrainy.
    Oni (Ukraina) produkują nie tylko zboża, a importują w zasadzie to samo co my.
    Patrząc kiedy zaczęła się wojna i biorąc pod uwagę początkowe mocne zawirowania - to dopiero skrawek tego tortu ...
  • Re: Przychody i zysk +50% rdr Autor: ~Jarosław [94.254.176.*]
    Trzeba przyznać że potrafią się poruszać na tym trudnym rynku.
    Brawo zarząd i cała ekipa Atccargo
  • Re: Przychody i zysk +50% rdr Autor: ~Moimzdaniem [195.167.105.*]
    Nie wiem cxy zarząd w kontekście dywidendy i wejścia na rynek główny zasługuje nA brawa, ale cash robią
  • Re: Przychody i zysk +50% rdr Autor: ~Moimzdaniem [195.167.105.*]
    Ciekaw jestem kto lapkuje w dol krytykę ze zarzad wych...jal nas w kwestii polityki dyw i wejścia na rynek główny...
  • Re: Przychody i zysk +50% rdr Autor: ~Fan [77.254.203.*]
    Jak spojrzysz na forum spółki, to prawie wszystkie ostatnie posty dostają łapkę w dół, nawet te najbardziej neutralne/merytoryczne.

Ktoś hejtuje od góry do dołu :-) albo na zasadzie wywołania negatywnej atmosfery wokół spółki albo to jakiś obrażony na spółkę
  • Re: Przychody i zysk +50% rdr Autor: ~tomaslfc14 [5.173.232.*]
    Dnia 2022-08-17 o godz. 19:59 ~Fan napisał(a):
    > Jak spojrzysz na forum spółki, to prawie wszystkie ostatnie posty dostają łapkę w dół, nawet te najbardziej neutralne/merytoryczne.
    > >
    > > Ktoś hejtuje od góry do dołu :-) albo na zasadzie wywołania negatywnej atmosfery wokół spółki albo to jakiś obrażony na spółkę

Też to zauważyłem właśnie, ostatnio niestety przybył tutaj za mną z forum Mirbudu pewien troll venturak, który tam po 20-30 minusów pod każdym postem potrafi naklikać, więc możliwe, że to on tutaj też siedzi. Pozytyw jest taki, że od kiedy się pojawił to kurs Mirbudu urósł o 30% (teraz korekta aktualnie), więc miejmy nadzieję, że i tutaj wzrosty się w końcu pojawią. :)
    Mógłbym już teraz zrealizować zysk, ale naprawdę nie mam w zwyczaju realizować pozycji, na których mam zysk mniejszy niż 100%. :)
  • Re: Przychody i zysk +50% rdr Autor: ~Miro [94.254.172.*]
    100% zysku to będziesz miał gdzieś w 2099 roku....
  • Re: Przychody i zysk +50% rdr Autor: ~tomaslfc14 [5.173.232.*]
    To sprzedaj akcje i wypad z tego forum. Po co kręcić się po forum spółki, w którą się nie wierzy?
    PS. Skąd wiesz jaką mam średnią? :)
[x]
ATCCARGO -1,68% 11,70 2026-05-19 15:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.