zakupili udzialy aby sie zabezpieczyc, na wypadek jakby sie drobnica zapisala na glosy, kiedy juz wiedzieli, ze sie nikt nie przeciwstawi na walnym, byli pewni ze przeglosuja co tylko chcą. przeciez chca kase z rynku NC, bo na tym opieraja swoja dzilalnosc, sciaganie dlugu to tylko fasada, a zyja ze spekulacji. pozostawic chcieli dla siebie tylko minimalna ilosc udzialow aby sami siebie nie wkopac w nowa emisje, w ten sposob spolka w postaci fasadowej 1S jest wystawiona jako przyneta na wieksza rybe. ciekawe czy w tej trujacej rzece zyja jeszcze jakies takie naiwne. pozdrawiam rozwaznych
Tylko przy tym kursie nawet drobnica dodruku serii F nie dotknie. Emisję mogą zrobić tylko kto to kupi. Szczególnie po tym jak kurs spuścili z 1,3 zł na 20gr.
p. zabrzanski jezeli o niego pytasz , to zagadka. nie wiem skad sie wzial, dlaczego kupil tyle udzialow i raczej nie glosowal. pisalem oczywiscie o spolkach p. szwedo. taraz po tym walnym sie wszystko wyjasnilo, cala strategia. mam juz niewielka strate na tej spolce, takze moge uznac ja jako zaplata za nauke. kreca tutaj po mistrzowsku, az sie dziwie jak taka spolka mogla wejsc na gielde, przeciez to az razi, ze im nie zalezy na dzialalnosci operacyjnej tylko na dostepie do nieograniczonych srodkow w bankomacie jakim jest publiczna gielda papierow NC .
Są rozbieżności. Po pierwszym ESPI zostało Szwedo 1 095 000 akcji W drugim ESPI jest że ma 800 000 i zostało mu 644 000 Jest dziura na 295 000 Pewni w kolejnym to wyjdzie że wysypał się.