Masz rację również mam akcje zebrane policzone w trzech kupkach i spokojnie czekam co będzie za rok po dywidendzie i albo dobiorę za dywidendę sowitą albo całość będzie inwestycją emerytalną lub jeden pakiecik sprzedam. Wszystko okaże się za rok bo spółka robi furorę, a to co jest w budowie podparte umowami to będzie mega odpał.
Długo letnia perspektywa jaką roztacza sss mnie nie interesuje. Bo zdążę się zestarzeć i nie dam rady policzyć zysków. A tak poważnie to mam nadzieję, że sternik nie wytnie numeru i nie zejdzie poniżej 3.
Autor: ~Janosik [46.205.157.*] 2022-08-17 19:22 Opublikowano przy kursie: 3,17 zł , zmiana od tamtej pory: 0,63% Re: Akcje zebrane i policzone. Nie wiem jak inni ale mnie pasuje w miesiąc 13 PLN za akcję...
Janosik pisaniem tych bzdur zarobiłeś już na tą jedną akcję ???? Niemożliwe ha ha ha !!! Dzieciaku w krótkich spodenkach idź razem ze swoim towarzystwem do piaskownicy bo tam wasze miejsce i obserwujcie jak Panowie się bawią i nawet za ten rok niektórzy co lubi ą inaczej LGBT zapłacą tobie i innym za godziny.
Dnia 2022-08-17 o godz. 23:46 ~Adam napisał(a): > Tutaj drugi Arctic Paper się szykuje. > > Pierwszy opór na 5,40... zobaczycie po wynikach. > > Pewniak
Najpierw złam opór ludzi aby zaczeli kupowac tego gniota.
jak przebiją wyniki z 1Q to we wtorek może się nie otworzyć. Natomiast każdy kto zapoznał się ze spółką wie że tutaj będzie niesamowity wzrost ceny akcji i poziom dwucyfrowy jest tylko kwestią niedalekiej przyszłości, może i w tym roku.